שומשום מצופה טונה עם סלסה בקיץ
שומשום מצופה טונה עם סולסאן קיץ נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לכו לחנות ותביאו סטייקים לטונה, מלח ופלפל, אבקת ווסאבי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מעולה. נסו שומשום קרוש טונה & אבוקדו עם אטריות שומשום חריף קישואים, שומשום קרוש Ahi טונה, ו שומשום מצופה טונה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני. באח שמן קל.
מערבבים יחד את האבוקדו, מנגו, מיץ ליים, זנגביל טחון, ואבקת ווסאבי בקערה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. להפריש עד מוכן לשרת.
מורחים את שומשום על החלק התחתון של צלחת רדודה.
מברשת את סטייקים טונה עם שמן קנולה, לטבול לתוך זרעי שומשום, באופן שווה ציפוי שני הצדדים.
מניחים סטייקים טונה על גריל מוכן. מבשלים עד הדג הופך אטום, פונה פעם אחת, על 4 דקות עבור סטייקים עבים 1 אינץ'.
מגישים מיד עם סלסה קיץ ואסאבי נוסף בצד.