קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

שומשום שביר

שומשום שביר
שומשום שביר נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 289 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שומשום שביר, שומשום שחור ולבן שביר, ו שומשום שחור בייקון פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
בנדיבות שמן מחבת גיליון (רצוי אחד עם צדדים) מדידה לפחות 11 על ידי 17 אינץ ' עם שמן צמחי. בסיר כבד בגודל בינוני, מערבבים את המים, הסוכר, קרם טרטר וסירופ תירס ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. באמצעות מדחום ממתקים כדי לבדוק את זה, להרתיח את התערובת עד שהוא מגיע 340 עד 350 מעלות. הצבע צריך להיות חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
שמן בישולשמן בישול
סירופ תירססירופ תירס
ממתקיםממתקים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
2
הסר מהחום וקצף בחמאה, ולאחר מכן לערבב את זרעי שומשום וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
סודה לשתייהסודה לשתייה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
יוצקים את התערובת על המחבת משומנת ולפזר אותו קצת עם החלק האחורי של כף עץ, לבערך 1/4 אינץ ' עובי. לקבלת שביר דק, מניחים silpat על גבי רול לעובי הרצוי בזמן שהוא עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
4
בואו הרדן, חשוף, במקום קריר, 30 עד 45 דקות. (כדי לשטוף את הסיר, להשרות אותו בן לילה.) באמצעות הידיים שלך, לובש כפפות לבנות אם תרצה לשמור את כל טביעות אצבעות, לשבור את השביר לחתיכות. לאחסן במיכל אטום. כדי לחמם מחדש, במקום בתנור 350 מעלות.;
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור