שוק החקלאים לטרוף
לטרוף שוק האיכרים נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, קצפת, רוטב חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 24 דקות. מתכונים דומים: מרק שוק איכרים, חקלאים שוק פסטה, ו ספגטי בשוק החקלאים.
הוראות
לטאטא יחד הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה.
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני; להוסיף חצי תערובת ביצה, ומבשלים, בלי לערבב, עד ביצים מתחילים להגדיר על התחתונה. צייר מרית על פני תחתית המחבת כדי ליצור גושים גדולים. מבשלים עד ביצים מעובות אבל עדיין לח. (אל תערבבי כל הזמן.) מערבבים במחצית עגבניות.
הסר מן החום, ולהעביר מגש חם. חזור על ההליך עם הנותרים חמאה, תערובת ביצה, עגבניות.
מפזרים מגש שלם של ביצים עם עירית ופטרוזיליה; לשרת חם.