שוק כבש עם לימון ושעועית לבנה
שוק כבש עם לימון ושעועית לבנה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו יין, מיץ לימון, מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה יוצא מן הכלל. צלעות כבש מטוגנות עם שעועית לבנה, שוק כבש עם שעועית לבנה ודלעת, ו שוק טוסקני כבש עם שעועית לבנה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים חצי כבש למחבת, ומבשלים 9 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
הסר כבש מהמחבת. חזור על הליך עם תרסיס בישול כבש שנותר.
מוסיפים בצל וגזר למחבת; מבשלים 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות. הגבר את החום לגובה בינוני. מערבבים ביין, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים את הקליפה ואת 4 המרכיבים הבאים( דרך פלפל); מבשלים 5 דקות.
מוסיפים כבש ומרק; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 2 1/2 שעות או עד כבש הוא רך מאוד.
הסר כבש וירקות מחבת עם כפית מחוררת; מניחים בקערה גדולה.
מניחים שקית פלסטיק zip-top גדולה בתוך מידה זכוכית 8 כוסות או קערה.
יוצקים תערובת מרק לתוך שקית; תן לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). לאטום את התיק, בזהירות לחתוך את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים טפטוף למחבת, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
מערבבים מיץ 1 כוס שעועית בקערה קטנה; מחית עם מזלג עד pastelike.
מוסיפים תערובת מיץ ושעועית הנותרים למחבת; מערבבים היטב לשלב.
מוסיפים תערובת כבש; מבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב.
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.