שוק בשר עגל מרוקאי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 676 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך יין, כורכום הקרקע, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 84%. מתכונים דומים: צלעות עגל מטוגנות, שוק עגל צלוי ביין, ו צלעות עגל מטוגנות (אוסובוקו).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להכין spice rub, לשלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה. לקצץ שומן בשר עגל; לשפשף את פני השטח של עגל עם תבלין לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
שמן חום בתנור הולנדי גדול או סיר כבד גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
4
מוסיפים עגל; מבשלים 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
הסר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים בצל, סלרי, גזר קצוץ, שום וג ' ינג ' ר; מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים 1 כפית כורכום, פפריקה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכום
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים מרק, יין, מיץ, רסק עגבניות, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. להחזיר עגל למחבת; להביא לרתיחה. מכסים ואופים ב 350 במשך 45 דקות. הפעל שאנקס; להוסיף סקווש, חתיכות גזר, ואפונה חומוס. מכסים ואופים עוד 45 דקות או עד שעגל נקרע בקלות במזלג.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
סכין קילוף
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה