קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

שוק עגל קלוע עם מיורן: Stinco di Vitello

שוק עגל קלוע עם מיורן: Stinco di Vitello
צלוי עגל עם Marjoram: Stinco di Vitello הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, עגבניות, מרז'ורם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -50 דקות. וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צלוי עגל עם Marjoram: Stinco di Vitello, חזה עגל מטוגן עם בצל ועשבי תיבול: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia, ו סטינקו של ברוס איידל (צלעות חזיר צלויות ומטוגנות).

הוראות

1
שוקי עגל שטופים ויבשים. העונה אגרסיבית עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שוק עגלשוק עגל
2
בתנור הולנדי גדול מספיק כדי להחזיק רק את כל השוק, לחמם את שמן הזית עד רק עישון.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
מניחים את השוק בתנור ההולנדי וחום באופן שווה על כל הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
הסר את השוק לצלחת ומניח את הבצל, סלרי, גזר, מרווה ו 1 חבורה מיורן בתנור ההולנדי ומבשלים עד שהתרכך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים את היין, רוטב עגבניות ואנשובי ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
אנשוביאנשובי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את השוק וחוזרים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה, מכסים בחוזקה ומבשלים 2 שעות, או אופים בתנור 350 מעלות f שחומם מראש עבור אותה כמות זמן, או עד מזלג מכרז.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר ומגישים עם ברוקולי או תרד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
8
מפזרים את עלי המרג ' ורם הנותרים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
9
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
11
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
12
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(צינור גדול)(צינור גדול)