שוקולד Pavlovas עם תותים דבש
שוקולד Pavlovas עם תותים דבש נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלבונים ביצה, מלח, קקאווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פבלובס עם תותים ובלסמי, שוקולד Pavlovas, ו שוקולד ופטל פבלובס (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין pavlovas, לכסות גיליון אפייה עם נייר קלף. צייר 8 (4 אינץ') מעגלים על נייר. הפוך נייר מעל; מאובטח עם סרט מיסוך.
לנפות יחד קקאו ועמילן תפוחי אדמה; להפריש.
מניחים מלח וחלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. הכה בחומץ ו 1 כפית וניל.
מפזרים תערובת קקאו על פני השטח של תערובת ביצה לבן; להכות במהירות נמוכה רק עד משולב, גירוד הצדדים של קערה.
כפית על תערובת 1/2 כוס ביצה לבן לתוך כל מעגל נמשך על תבנית אפייה מוכנה.
מורחים תערובת ביצה לבנה על העיגולים באמצעות גב כף; יוצרים שקע במרכז כל מעגל מרנג כדי ליצור קן.
אופים ב 275 במשך 1 שעה. לכבות את התנור; מרנג קריר בתנור סגור לפחות 12 שעות או עד יבש לחלוטין. בזהירות להסיר מרנג מנייר. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כדי להכין תותים, לשלב פירות יער ושאר החומרים בקערה; לזרוק בעדינות. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה; לזרוק בעדינות לפני ההגשה.
מקציפים 1 מעגל על כל אחד 8 צלחות. למעלה כל מנה עם תערובת ברי 1/2 כוס.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.