קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

שוקולד או חמאת טופי צ'יפס פקאן ועוגיות נבט חיטה קלויות

שוקולד או חמאת טופי צ'יפס פקאן ועוגיות נבט חיטה קלויות
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, כוס אחת של 1 צ'יפס, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגיות חמאה, פקאן ונבטי חיטה קלויים, ג'מבו חיטה נבט שוקולד צ' יפס עוגיות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס שיבולת שועל קלוי מחיטה מלאה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F. קו שני גדול (13×1
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
גליונות אפייה כבדים מעוטרים בנייר אלומיניום. קלף צריך להיות גם בסדר.עם מערבל חשמלי לנצח את החמאה עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מוסיפים את שני הסוכרים וממשיכים להכות עד שמנת. מקציפים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
4
מוסיפים את הביצה ומכים עד התערובת היא קלה יותר בצבע ו fluffier (כ 2 דקות). הכה במלח וסודה לשתייה. ביד, מוסיפים את הקמח. כאשר הקמח משולב, מערבבים את נבט החיטה ואת הפקאנים. בשלב זה, ייתכן שתרצה לחלק את הבלילה לשניים ולהוסיף פצפוצי שוקולד למחצית וצ ' יפס חמאה לשני.מחלקים את הבצק לארבעה חלקים. החל עם תבנית אפייה אחת, לחץ על שני חלקים של בצק, זה לצד זה, דק ככל שתוכל על תבנית האפייה. הנקודה של לעשות את זה בשני חלקים ולא אחד גדול הוא לקבל יותר חתיכות קצה. חוזר, לחיצה על שני חלקי הבצק האחרים זה לצד זה על הסדין השני. אם משתמשים בבייגלה, שוברים אותם לחתיכות קטנות ולוחצים לבצק.אם יש לך זמן, לאפות סדין אחד בכל פעם על מתלה באמצע. אחרת, לאפות גיליונות על מדף תחתון באמצע, לסירוגין באמצע הדרך, במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שבבי ריבת חלבשבבי ריבת חלב
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נבט חיטהנבט חיטה
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מהתנור באמצעות חותך פיצה, לחתוך למשולשים אחידים וכאלה. חזור לתנור ואפה עוד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך כ 10 דקות, ולאחר מכן להעביר בזהירות מתלה חוט ולתת מגניב לחלוטין. קליפת עץ צריכה להיות פריכה כשהיא מתקררת.
מרכיבים שתצטרך
נביחהנביחה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה