שוקולד או חמאת טופי צ'יפס פקאן ועוגיות נבט חיטה קלויות
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, כוס אחת של 1 צ'יפס, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגיות חמאה, פקאן ונבטי חיטה קלויים, ג'מבו חיטה נבט שוקולד צ' יפס עוגיות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס שיבולת שועל קלוי מחיטה מלאה.
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F. קו שני גדול (13×1
גליונות אפייה כבדים מעוטרים בנייר אלומיניום. קלף צריך להיות גם בסדר.עם מערבל חשמלי לנצח את החמאה עד שמנת.
מוסיפים את שני הסוכרים וממשיכים להכות עד שמנת. מקציפים את הוניל.
מוסיפים את הביצה ומכים עד התערובת היא קלה יותר בצבע ו fluffier (כ 2 דקות). הכה במלח וסודה לשתייה. ביד, מוסיפים את הקמח. כאשר הקמח משולב, מערבבים את נבט החיטה ואת הפקאנים. בשלב זה, ייתכן שתרצה לחלק את הבלילה לשניים ולהוסיף פצפוצי שוקולד למחצית וצ ' יפס חמאה לשני.מחלקים את הבצק לארבעה חלקים. החל עם תבנית אפייה אחת, לחץ על שני חלקים של בצק, זה לצד זה, דק ככל שתוכל על תבנית האפייה. הנקודה של לעשות את זה בשני חלקים ולא אחד גדול הוא לקבל יותר חתיכות קצה. חוזר, לחיצה על שני חלקי הבצק האחרים זה לצד זה על הסדין השני. אם משתמשים בבייגלה, שוברים אותם לחתיכות קטנות ולוחצים לבצק.אם יש לך זמן, לאפות סדין אחד בכל פעם על מתלה באמצע. אחרת, לאפות גיליונות על מדף תחתון באמצע, לסירוגין באמצע הדרך, במשך 45 דקות.
הסר מהתנור באמצעות חותך פיצה, לחתוך למשולשים אחידים וכאלה. חזור לתנור ואפה עוד 15 דקות.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך כ 10 דקות, ולאחר מכן להעביר בזהירות מתלה חוט ולתת מגניב לחלוטין. קליפת עץ צריכה להיות פריכה כשהיא מתקררת.