קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות14
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

שוקולד אספרסו-אגוז טורט

שוקולד אספרסו-אגוז טורט
ניתן להכין את המתכון של שוקולד אספרסו-אגוז טורט תוך שעה ו-15 דקות בערך . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון , 24 גרם שומן ובסך הכל 311 קלוריות . תמורת 75 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. 101 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כקינוח. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש ביצים, סוכר, סוכר חום וקצפת כבדה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 34% , וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון אספרסו טורט שוקולד , טורט שוקולד-אספרסו עם רוטב פטל , וטורט שוקולד אגוזי לוז עם אספרסו גנאש .

הוראות

1
מניחים חלבונים בקערה גדולה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מרפדים את תחתיתה של תבנית קפיצית משומנת בנייר שעווה; משמנים את הנייר ומפדרים בקקאו. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים אגוזי לוז וסוכר חום במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לטחון. בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. טורפים פנימה את השוקולד המומס, אבקת האספרסו, התמצית והמלח. מוסיפים בהדרגה את תערובת אגוזי הלוז.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
בקערה גדולה עם מקציפים נקיים מקציפים חלבונים עד שנוצרים פסגות נוקשות. מקפלים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מורחים לתבנית מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים תבנית על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים ב-375 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא עם מעט פירורים לחים. מצננים על רשת לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מסירים את דפנות התבנית והופכים על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מניחים שוקולד בקערה קטנה. בסיר קטן מביאים שמנת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
יוצקים מעל שוקולד; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים, תוך ערבוב מדי פעם, לטמפרטורת החדר או עד שהגנאש מגיע למרקם התפשטות, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מורחים גנאש מעל ודפנות העוגה; מהדקים שקדים על הדפנות. מכסים ומעבירים למקרר ל-30 דקות או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, יין פורט, Moscato Dasti

טורט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ויין פורט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.