קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות49
מגזין

שוקולד גאנש-עוגיות ממולאות

שוקולד גאנש-עוגיות ממולאות
עוגיות שוקולד גאנש מלאות עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 3912 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 306 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם קוקוס, מלח, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: שוקולד גאנש-עוגיות ממולאות, עוגיות שוקולד עם גאנש כתום, ו מקרונים צרפתיים עם גנאש שוקולד מריר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים קוקוס, סוכר ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים חלבוני ביצה ותמצית; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
4
זרוק תערובת קוקוס לתוך 32 תלוליות על גיליון אפייה מכוסה קלף, באמצעות כ 1 כף. תערובת קוקוס לכל תלולית. לחץ הזחה למרכז של כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים 20 דקות. או עד הקצוות הם חום זהוב. מגניב לגמרי על תבנית אפייה. בינתיים, שוקולד מיקרוגל ושוט מגניב בקערה למיקרוגל על 1 דקות גבוהות. או עד שהשוקולד נמס לחלוטין והתערובת מעורבבת היטב, מערבבת כל 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
כפית שוקולד נמס לתוך שקית פלסטיק resealable; לחתוך חתיכה קטנה את הפינה התחתונה אחת של התיק. השתמש כדי למלא מרכזי macaroons; למעלה עם אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2