שוקולד גנאש
זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. , וזה לא כל כך סופר. נסו Ganache-עוגות מטוגנות: עוגיות סודה שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה וקרמל בננה, 100% עוגת זוקיני שוקולד מחיטה מלאה עם יוגורט יווני גנאש שוקולד דבש, ו עוגיות פצפוצי שוקולד עם שוקולד מוקצף שוקולד גאנש (מתכונים דומים).
הוראות
ב 1-סיר ליטר, חום הקצפת קרם על אש נמוכה עד חם אבל לא רותחים; להסיר מן החום.
בואו לעמוד על 5 דקות. גנאש מוכן לשימוש כאשר הוא מתעלל מעט כאשר ירד מכף. זה יהיה מוצק יותר ככל שהוא מתקרר.
יוצקים גנאש בזהירות על מרכז העוגה העליון; להפיץ עם מרית גדולה כך שהוא זורם באופן שווה מעל ולמטה כדי לכסות את הצד של העוגה. עוגת Glazes 13x9 אינץ 'או העליון בצד של עוגת 8-או 9 אינץ' דו שכבתית.