שוקולד דובדבן טיפות
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . אם יש לכם סודה לשתיה, מלח, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: שוקולד דובדבן פאדג'טיפות, סוכריות גומי דובדבן, ו טיפות דובדבן קוקוס.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד חלקה. תערובת בביצה ווניל.
מערבבים את הקמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת מוקרם. לבסוף, מערבבים את הדובדבנים הקצוצים והאגוזים. טיפה על ידי כפות מעוגלות על יריעות העוגיות מוכן.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.