אם יש לך תמצית vanillan, אבקת אפייה, שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פאדג'טיפות, סוכריות שוקולד פריכות, ו סוכריות מרנג פאדג' (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השוקולד והשמן בקערה בגודל בינוני במיקרוגל, על גבוה במשך 60 שניות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
הסירו וקציפו את השוקולד במרץ. אם השוקולד לא נמס לגמרי, תחשמל אותו לעוד 15 שניות, ותקציף שוב, עד שיהיה חלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
תן שוקולד מגניב, במידת הצורך, במשך כמה דקות, ואז לטאטא את הביצה, סוכר, קמח, עמילן, אבקת אפייה, וניל עד חלקה.מערבבים את הצ ' יפס או גושים, דובדבנים ושקדים.אם התערובת היא עדיין קצת רזה, תן לו להתקרר עוד 5 דקות. זה ממשיך להתעבות כפי שהוא מתקרר. אתה לא רוצה שזה יהיה עבה מדי, רק עבה מספיק כדי לגרוף וכדי שזה לא ירוץ על כל תבנית האפייה.לגרוף את הבצק על ידי כף מלאה (אני ממש השתמשתי כף מדידה), לתוך תלוליות על תבנית אפייה מוכן שלך.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
זילוף בצורת לב
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
( 23)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
עמילן
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 כפית פלפל שחור גס,
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
אופים את העוגיות במשך 10 עד 12 דקות, או עד הקצוות הם המשרד ואת צמרות לאבד את רוב הברק שלהם נראה סדוק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
תן לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר אותם מתלה תיל.