שוקולד דלעת טבעוני סירים דה קרם
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם 81 סנט למנה נופל בתקציב שלך, שוקולד דלעת טבעוני סירים דה קרם עשוי להיות מעולה ללא גלוטן, וטבעוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 99 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. 259 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ים, סטיביה וניל, מסטיק זנתאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו סירי שוקולד מריר טבעוניים דה קרם, שוקולד קוקוס טבעוני סירים דה קרם, ו דלעת צ'אי סירים דה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
בתחתית של סיר בגודל בינוני, לטאטא יחד את חלב אורז וסירופ אגבה או מייפל.
מוסיפים את העמילן ומקציפים עד חלקה ואין גושים.
מוסיפים את חלב הקוקוס, המלח והקינמון.
לחמם את התערובת על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שהוא מתחיל בועה להתעבות; להמשיך לבשל, ערבוב, במשך דקה אחת ולהסיר מן החום.מערבבים את וניל, סטיביה ושוקולד; לאפשר לשבת 30 שניות, ולאחר מכן לערבב שוב עד השוקולד נמס לחלוטין מעורבב.
יוצקים לתוך קערה ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, ערבוב פעם או פעמיים במהלך חמש הדקות הראשונות (זה יעזור למנוע "עור" להרכיב על גבי; אם אחד מתפתח בכל מקרה, אל תדאג יותר מדי, כמו הכל יהיה מעורבב מאוחר יותר).לאחר התערובת התקררה, יוצקים אותו לתוך בלנדר ולהוסיף את מסטיק xanthan. להתמזג על גבוה עד משולב היטב וחלק, ואז לחזור לקערה. (זה עשוי להיראות די נוזלי בשלב זה-זה בסדר).מקררים בין לילה או לפחות 6 שעות לפני כפיות או צנרת לתוך מנות הגשה; מקשטים עם cacao nibs או שוקולד מגולח, אם תרצה. המוס יהיה רך אבל צריך להחזיק צורה.חנות, מכוסה, במקרר עד 4 ימים. להקפיא שאריות לעשות סירים דה גלידה!