קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

שוקולד דלעת טבעוני סירים דה קרם

שוקולד דלעת טבעוני סירים דה קרם
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם 81 סנט למנה נופל בתקציב שלך, שוקולד דלעת טבעוני סירים דה קרם עשוי להיות מעולה ללא גלוטן, וטבעוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 99 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. 259 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ים, סטיביה וניל, מסטיק זנתאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו סירי שוקולד מריר טבעוניים דה קרם, שוקולד קוקוס טבעוני סירים דה קרם, ו דלעת צ'אי סירים דה קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתחתית של סיר בגודל בינוני, לטאטא יחד את חלב אורז וסירופ אגבה או מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
חלב אורזחלב אורז
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את העמילן ומקציפים עד חלקה ואין גושים.
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מערבבים בדלעת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4
מוסיפים את חלב הקוקוס, המלח והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
לחמם את התערובת על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שהוא מתחיל בועה להתעבות; להמשיך לבשל, ערבוב, במשך דקה אחת ולהסיר מן החום.מערבבים את וניל, סטיביה ושוקולד; לאפשר לשבת 30 שניות, ולאחר מכן לערבב שוב עד השוקולד נמס לחלוטין מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
סטיביהסטיביה
6
יוצקים לתוך קערה ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, ערבוב פעם או פעמיים במהלך חמש הדקות הראשונות (זה יעזור למנוע "עור" להרכיב על גבי; אם אחד מתפתח בכל מקרה, אל תדאג יותר מדי, כמו הכל יהיה מעורבב מאוחר יותר).לאחר התערובת התקררה, יוצקים אותו לתוך בלנדר ולהוסיף את מסטיק xanthan. להתמזג על גבוה עד משולב היטב וחלק, ואז לחזור לקערה. (זה עשוי להיראות די נוזלי בשלב זה-זה בסדר).מקררים בין לילה או לפחות 6 שעות לפני כפיות או צנרת לתוך מנות הגשה; מקשטים עם cacao nibs או שוקולד מגולח, אם תרצה. המוס יהיה רך אבל צריך להחזיק צורה.חנות, מכוסה, במקרר עד 4 ימים. להקפיא שאריות לעשות סירים דה גלידה!
מרכיבים שתצטרך
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
Coco NibsCoco Nibs
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך