קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

שוקולד דלעת טבעוני סירים דה קרם

שוקולד דלעת טבעוני סירים דה קרם
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם 81 סנט למנה נופל בתקציב שלך, שוקולד דלעת טבעוני סירים דה קרם עשוי להיות מעולה ללא גלוטן, וטבעוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 99 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. 259 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ים, סטיביה וניל, מסטיק זנתאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו סירי שוקולד מריר טבעוניים דה קרם, שוקולד קוקוס טבעוני סירים דה קרם, ו דלעת צ'אי סירים דה קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתחתית של סיר בגודל בינוני, לטאטא יחד את חלב אורז וסירופ אגבה או מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
חלב אורזחלב אורז
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את העמילן ומקציפים עד חלקה ואין גושים.
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מערבבים בדלעת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
4
מוסיפים את חלב הקוקוס, המלח והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
לחמם את התערובת על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שהוא מתחיל בועה להתעבות; להמשיך לבשל, ערבוב, במשך דקה אחת ולהסיר מן החום.מערבבים את וניל, סטיביה ושוקולד; לאפשר לשבת 30 שניות, ולאחר מכן לערבב שוב עד השוקולד נמס לחלוטין מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
סטיביהסטיביה
6
יוצקים לתוך קערה ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, ערבוב פעם או פעמיים במהלך חמש הדקות הראשונות (זה יעזור למנוע "עור" להרכיב על גבי; אם אחד מתפתח בכל מקרה, אל תדאג יותר מדי, כמו הכל יהיה מעורבב מאוחר יותר).לאחר התערובת התקררה, יוצקים אותו לתוך בלנדר ולהוסיף את מסטיק xanthan. להתמזג על גבוה עד משולב היטב וחלק, ואז לחזור לקערה. (זה עשוי להיראות די נוזלי בשלב זה-זה בסדר).מקררים בין לילה או לפחות 6 שעות לפני כפיות או צנרת לתוך מנות הגשה; מקשטים עם cacao nibs או שוקולד מגולח, אם תרצה. המוס יהיה רך אבל צריך להחזיק צורה.חנות, מכוסה, במקרר עד 4 ימים. להקפיא שאריות לעשות סירים דה גלידה!
מרכיבים שתצטרך
מסטיק Xanthanמסטיק Xanthan
Coco NibsCoco Nibs
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה