שוקולד חלב פנה קוטה עם פטל וסבא
המתכון שוקולד חלב פנה קוטה עם פטל וסבן מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ים, סוכר מגורען, פטל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מ רציני אוכל יש 2 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: Meyer Lemon Cocon Panna Cotta with Raspberries, דלעת וחלב קוקוס " Panna Cotta, ו שוקולד Panna קוטה.
הוראות
מניחים שמונה כוסות קטנות, ramekins או קערות על תבנית אפייה. תניח בצד.
ממלאים קערה גדולה עם מי קרח; להפריש.
לטאטא כמחצית הסוכר ואבקת ג ' לטין יחד בקערה קטנה; להפריש.
מניחים שבבי שוקולד לקערת ערבוב בינונית; להפריש.
בסיר קטן, להביא שמנת, חלב, מלח, ושאר סוכר לרתיחה.
הסר מהחום. לאט מפזרים את הסוכר ואת ג ' לטין לערבב לתוך הסיר, תוך לטאטא כל הזמן. לאחר הסוכר והג ' לטין מומסים, יוצקים את הנוזל דרך מסננת בסדר רשת על שבבי שוקולד; לטאטא חלקה.
הגדר קערה של שוקולד panna קוטה מעל קערה של מי קרח ומערבבים עד מקורר לטמפרטורת החדר. מחלקים את קוטה פאנה באופן שווה בין מנות ומקררים על 6 שעות, או עד שנקבע לחלוטין.
כדי לשרת, מעל כל קוטה פאנה עם פטל טפטוף עם כפית אחת של סאבא.