קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

שוקולד חלב פנה קוטה עם פטל וסבא

שוקולד חלב פנה קוטה עם פטל וסבא
המתכון שוקולד חלב פנה קוטה עם פטל וסבן מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ים, סוכר מגורען, פטל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מ רציני אוכל יש 2 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: Meyer Lemon Cocon Panna Cotta with Raspberries, דלעת וחלב קוקוס " Panna Cotta, ו שוקולד Panna קוטה.

הוראות

1
מניחים שמונה כוסות קטנות, ramekins או קערות על תבנית אפייה. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
ממלאים קערה גדולה עם מי קרח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לטאטא כמחצית הסוכר ואבקת ג ' לטין יחד בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים שבבי שוקולד לקערת ערבוב בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
5
בסיר קטן, להביא שמנת, חלב, מלח, ושאר סוכר לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
הסר מהחום. לאט מפזרים את הסוכר ואת ג ' לטין לערבב לתוך הסיר, תוך לטאטא כל הזמן. לאחר הסוכר והג ' לטין מומסים, יוצקים את הנוזל דרך מסננת בסדר רשת על שבבי שוקולד; לטאטא חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
בטעם תותבטעם תות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
הגדר קערה של שוקולד panna קוטה מעל קערה של מי קרח ומערבבים עד מקורר לטמפרטורת החדר. מחלקים את קוטה פאנה באופן שווה בין מנות ומקררים על 6 שעות, או עד שנקבע לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
כדי לשרת, מעל כל קוטה פאנה עם פטל טפטוף עם כפית אחת של סאבא.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 48 דולר לבקבוק.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.