קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

שוקולד חמאת בוטנים גביע גלידה

שוקולד חמאת בוטנים גביע גלידה
שוקולד חמאת בוטנים גביע גלידה נטול גלוטן, קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 580 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. 144 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, שוקולד, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, גלידת חמאת בוטנים כפולה, ו מוות על ידי גלידת שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חצי וחצי, חמאת בוטנים, סוכר, מלח, ווניל בבלנדר. להתמזג עד חלקה, ואז להעביר מיכל אטום וצינה במשך 3 שעות או עד קר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
בסיס נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
3
מעבירים למיכל אטום לאוויר, מערבבים בכוסות חמאת בוטנים קפואות, ומצוננים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטניםכוסות חמאת בוטנים
1
מערבבים סירופ תירס, סוכר, מים, שמן, שוקולד, אבקת קקאו, ומלח בסיר כבד תחתית. מבשלים תערובת על חום נמוך מאוד עד שוקולד נמס, סוכר הוא מומס לחלוטין, וכל החומרים משולבים במלואם. רוטב שוקולד מגניב עד רק חם מספיק כדי לשפוך בחופשיות מכפית.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
נייר אורזנייר אורז
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
תביא גלידת חמאת בוטנים מהמקפיא. עובד מהר מאוד, מקפלים רוטב שוקולד לגלידה עם כפית גדולה או מרית גומי. מקפלים-לא מערבבים-גלידה רק עד מערבולת מופץ. מיד לחזור לחלק הקר ביותר של מקפיא וצינה עד המשרד, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

הקינוח עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "