שוקולד טבול מרשמלו קרמל מלוח
שוקולד טבול מרשמלו קרמל מלוח עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 64 מנות. עם 181 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", אבקת ג'לטין, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שוקולד טבול ביסקוטי קרמל מלוח, עוגיות קוקוס עם קרמל מלוח טופי טבול בשוקולד, ו מרשמלו קרמל מלוח מערבולת (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת את החלק התחתון ואת הצדדים של 9 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם שמן צמחי. באמצעות מסננת קטנה, בסדר רשת, אבק המחבת בנדיבות עם הסוכר ' ממתקים, לדפוק את כל עודף.
שים 2/3 כוס מים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.
מפזרים את הג 'לטין לתוך הקערה ומערבבים בקצרה כדי לוודא שכל הג' לטין במגע עם מים.
תן להתרכך בזמן שאתה עושה את סירופ הסוכר.
בסיר קטן, להביא 1/2 כוס מים לרתיחה ולשמור חם, מכוסה. בינתיים, בסיר 3 עד 4 ליטר כבד, לשלב את הסוכר מגורען ו 1/2 כוס מים במקום על חום מתון, ערבוב עד הסוכר מומס. לאחר שהסוכר נמס, להפסיק לערבב ולהביא את הסירופ לרתיחה, לשטוף את הצדדים של המחבת מדי פעם עם מברשת מאפה טבול במים קרים. מרתיחים עד שהסירופ מתחיל לקרמל. המשך לבשל, מתערבל המחבת בעדינות פעם או פעמיים, עד הסירופ הוא צבע קרמל זהב עמוק.
הסר את המחבת מהחום, ועומד מאחור, בזהירות להוסיף את המים החמים 1/2 כוס—זה יהיה בועה למעלה קיטור.
לטאטא את הקרמל עד חלקה, ואז לטאטא סירופ תירס ומלח. להחזיר את המחבת לחום מתון ולהביא את סירופ הסוכר לרתיחה. שים מדחום ממתקים לסירופ הסוכר הרותח ולהמשיך רותחים (התערובת עשויה קצף למעלה, כך להפוך את החום מעט במידת הצורך), מבלי לערבב, עד המדחום רושם 116° (שלב כדור רך).
הסר את המחבת מהחום ותן לעמוד לזמן קצר עד שהבועות יתפוגגו מעט.
עם המיקסר במהירות נמוכה, יוצקים את הסירופ החם לתוך ג ' לטין מרכך בזרם דק במורד הצד של הקערה. בהדרגה להגדיל את מהירות המיקסר גבוה ומכה עד המרשמלו הוא עבה מאוד ויוצר סרט עבה כאשר המתיחה הוא הרים, על 5 דקות. מקציפים את הוניל.
לגרד את המרשמלו לתוך מחבת מוכן (זה יהיה דביק מאוד) ולהשתמש קצות אצבעות רטובות כדי להפיץ אותו באופן שווה להחליק את החלק העליון.
הניחו לעמידה, חשופים, בטמפרטורת החדר עד שהמשטח לא יהיה דביק יותר ותוכלו למשוך בעדינות את המרשמלו מצדי המחבת בקצות אצבעותיכם, לפחות 4 שעות או בן לילה.
אבק קרש חיתוך עם סוכר ' ממתקים. השתמש במרית גומי כדי למשוך את הצדדים של המרשמלו מקצה המחבת (השתמש במרית כדי לשחרר את המרשמלו מתחתית המחבת במידת הצורך) ולהתהפך על קרש החיתוך. אבק העליון עם סוכר ' ממתקים.
מברשת סכין ארוכה ודקה או סכין שף עם שמן צמחי ואבק עם סוכר ממתקים כדי למנוע דבק; להמשיך לאבק את הסכין לפי הצורך.
חותכים לאורכו ל 8 רצועות, ולאחר מכן לרוחב לשמונים, כדי ליצור סך של 64 ריבועים. (עבור מרשמלו גדול יותר, לחתוך לאורכו לתוך 6 רצועות, ולאחר מכן לרוחב לתוך שישיות, כדי ליצור סך של 36 ריבועים. מרשמלו מעיל, אחד בכל פעם, בסוכר של ממתקים, באמצעות מברשת מאפה כדי לצחצח את כל עודף.
בקערת מתכת יבשה מעל מחבת של מים רותחים בקושי, להמיס את השוקולד וקיצור, ערבוב עד חלקה. עבודה עם מרשמלו אחד בכל פעם, לצחצח את המרשמלו שוב כדי להסיר כל סוכר 'ממתקים עודף ואז לטבול צד אחד חלק על 1/4 אינץ' לתוך השוקולד כדי לצפות אותו, גירוד כל שוקולד עודף על קצה הקערה.
מפזרים את הצד מכוסה השוקולד של המרשמלו עם כמה פתיתים של מלח ים, ולאחר מכן להעביר, בצד שוקולד למעלה, מתלה חוט להגדיר מעל תבנית אפייה ולתת לעמוד עד השוקולד מוגדר. לעשות קדימה: מרשמלו-ללא שוקולד-ניתן לאחסן, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף במיכל אטום במקום יבש בטמפרטורת החדר מגניב, במשך 1 חודש. מרשמלו טבול שוקולד יכול להיות מאוחסן באותו אופן, אבל ישמור רק על 2 ימים.