שוקולד לבן-ביסקוטי משמש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי שוקולד-משמש לבן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. אם יש לכם תמצית שקדים, מטעים שקדים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוגיות משמש ושוקולד לבן, משמש-שוקולד-ביסקוטי שקדים, ו עוגת שכבות שוקולד לבן עם מילוי משמש וקרם חמאה שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. לנצח חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר עד אור ורך. מערבבים ביצים, שוקולד, מיץ ותמצית.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח; מערבבים היטב. מערבבים במרכיבים הנותרים.
צורה 1/2 של בצק לתוך 15x2 אינץ ' יומן על מרכז כל אחד 2 משומן קל floured אפייה גיליונות.
אופים 30 דקות או עד חום זהוב.
הסר מהתנור; מגניב 10 דקות. על מדפים.
חותכים כל יומן לתוך 16 פרוסות; מקום, לחתוך צדדים למטה, על דפי אפייה.
אופים 20 דקות נוספות., מתהפך אחרי 15 דקות.
הסר מתלים חוט; מגניב לחלוטין.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto