שוקולד לבן ועוגיות מנטה פריכות
שוקולד לבן ועוגיות מנטה פריך דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "חמאה", " מלח " ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עוגיות שוקולד לבן ללא אפייה מנטה סוכר, עוגיות שוקולד חמאה פריכות, ו שוקולד קרמל עוגייה פריכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גיליון אפייה עם נייר קלף.
לטאטא קמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית.
להקציף חמאה מומסת, הן סוכרים, ווניל בקערה גדולה עד חלקה. מערבבים בתערובת קמח עד רק מעורבב. מערבבים 1 כוס קצוצה שוקולד לבן ו 1/2 כוס כתוש סוכריות מנטה.
מעבירים בצק לסדין מוכן. לחץ על הבצק לתוך מלבן 14x8 אינץ', בעובי 3/8 אינץ'.
אופים עוגייה עד העליון הוא מוצק וכהה זהב, על 30 דקות. מגניב על גיליון 10 דקות.
העברה ל rack; מגניב לחלוטין.
מערבבים שוקולד לבן שנותר בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים בקושי עד נמס וחלק. באמצעות כפית קטנה, לטפטף על חצי שוקולד נמס בקווים דקים על עוגיות מקורר.
מפזרים סוכריות מנטה מרוסקות על שוקולד.
טפטוף שנותר שוקולד לבן מעל.
בואו לעמוד עד ערכות שוקולד לבן, על 1 שעה. לשבור עוגייה לחתיכות 2-3 אינץ ' לא סדיר. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)