קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

שוקולד לבן ועוגיות מנטה פריכות

שוקולד לבן ועוגיות מנטה פריכות
שוקולד לבן ועוגיות מנטה פריך דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "חמאה", " מלח " ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עוגיות שוקולד לבן ללא אפייה מנטה סוכר, עוגיות שוקולד חמאה פריכות, ו שוקולד קרמל עוגייה פריכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
לטאטא קמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
להקציף חמאה מומסת, הן סוכרים, ווניל בקערה גדולה עד חלקה. מערבבים בתערובת קמח עד רק מעורבב. מערבבים 1 כוס קצוצה שוקולד לבן ו 1/2 כוס כתוש סוכריות מנטה.
מרכיבים שתצטרך
מחנק מנטהמחנק מנטה
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
מעבירים בצק לסדין מוכן. לחץ על הבצק לתוך מלבן 14x8 אינץ', בעובי 3/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
אופים עוגייה עד העליון הוא מוצק וכהה זהב, על 30 דקות. מגניב על גיליון 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
6
העברה ל rack; מגניב לחלוטין.
7
מערבבים שוקולד לבן שנותר בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים בקושי עד נמס וחלק. באמצעות כפית קטנה, לטפטף על חצי שוקולד נמס בקווים דקים על עוגיות מקורר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
8
מפזרים סוכריות מנטה מרוסקות על שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
מחנק מנטהמחנק מנטה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
9
טפטוף שנותר שוקולד לבן מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
10
בואו לעמוד עד ערכות שוקולד לבן, על 1 שעה. לשבור עוגייה לחתיכות 2-3 אינץ ' לא סדיר. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)