שוקולד לבן ופטל מוס קפוא Bombes עשוי להיות רק קינוח אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1058 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה הוא אהב על ידי 116 אוכל וטבחים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, ג'לטין, סודה לשתיה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו שוקולד לבן קפוא וטורט מוס פטל, פאי מוס חגב שוקולד לבן קפוא, ו שוקולד לבן קפוא ומוס אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את גיליון עובש הכיפה על מגש גיליון. באמצעות מברשת מאפה, לצייר את השוקולד נמס, מזג באופן שווה על פני השטח של כל חללי עובש, לוודא כי השוקולד הולך ישר לקצה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
2
מניחים את התבניות במקרר להגדיר.
3
הכינו את העוגה: מחממים את התנור ל-350 ° F. הכינו X עם חמאה על פני מגש הסדין, וקשרו את המגש בקלף. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט במהירות גבוהה, קרם את החמאה והסוכר עד שהם קלים ורכים, מגרד את הצדדים של הקערה מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוסיפים את הביצים והחלמונים אחד בכל פעם ומערבבים היטב לאחר כל תוספת. לנפות מרכיבים יבשים יחד, להפוך את המיקסר עד מהירות נמוכה, ולהוסיף מחצית המרכיבים היבשים, ואחריו חצי החמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מערבבים על נמוך עד רק incorporated, ולאחר מכן להוסיף את שאר החומרים יבשים וחמאה ומערבבים עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
6
הסר את הקערה מן המערבל לעמוד ולסיים ערבוב ביד עם מרית גומי גדולה, ואז לשפוך את הבלילה לתוך מחבת מוכן להפיץ אותו באופן שווה עם מרית אופסט.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
קורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים במשך 15-20 דקות, מסתובב באמצע, עד בודק מוכנס במרכז יוצא נקי והעוגה מתחילה להתרחק הצדדים של המחבת. אפשר לעוגה להתקרר במשך 15 דקות במחבת, ולאחר מכן להפעיל סכין סביב הקצה ולמקם פיסת קלף ומגש גיליון הפוך על גבי ולהפוך את העוגה במהופך על הקלף החדש. משוך את הקלף מעל בעדינות ולאפשר את העוגה לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך מעגלי עוגה עם חותך כי הוא באותו גודל כמו חללים של התבנית.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הכן את מוס: בקערה גדולה להגדיר מעל מים רותחים, להמיס את השוקולד הלבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את 2 אונקיות של שמנת קצת בכל פעם, ערבוב עד התערובת הופכת חלקה וחמה למגע. ממיסים את הג ' לטין הפורח במיקרוגל (עוצרים כל 15 שניות כדי לבדוק אותו) ומערבבים כדי להוסיף אותו לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
10
לטאטא את החלמונים ואת המלח יחד, ולאחר מכן להוסיף אותם לתערובת השוקולד קצת בכל פעם, לטאטא כמו שאתה הולך כדי למנוע מהם בישול לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
לטאטא את התערובת במשך 1 דקה מעל broiler הכפול, ולאחר מכן להסיר אותו מהחום והמקום במקרר כדי להתקרר לטמפרטורת החדר, נקודה שבה התערובת היא לא חמה ולא קרה (כ 20 דקות). בשלב זה, תערובת השוקולד תהיה מוצקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
להקציף כדי להפוך אותו חלק וגמיש.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
מוסיפים 1/4 של קצפת קר לתערובת השוקולד ומערבבים כדי להבהיר אותו.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
14
מוסיפים את השמנת הנותרת ומקפלים בעדינות כדי לשלב אותה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1
שים את המוס בשקית צנרת.
2
הסר את העובש הצונן מהמקרר. צינור מוס לתוך כל הפגזים, דואג רק כדי למלא אותו רק עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
3
מניחים פטל או שניים לתוך כל bombe ומוס חלק מעל.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריות
4
מניחים מעגל עוגה על כל אחד ולחץ בעדינות את העוגה לתוך המוס.
5
שים את התבנית על מגש גיליון במקפיא ולאפשר לו להקפיא לפחות 4 שעות.
1
מניחים את פטל קפוא וסוכר בסיר על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם. הפטל יתחיל להינמס, ואז הם ימסו. מערבבים כדי לעזור לשבור אותם בסיר. כאשר הפרי מתחיל להתבשל, להסיר מן החום לאלץ את המיץ דרך מסננת רשת בסדר. זרוק את הזרעים, לצנן את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריות
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
צלחת הקינוח: להגדיר צלחות עבור portioning.
3
מניחים כף רוטב על הצלחת, ואז לגרור את הכף דרך המקום כדי ליצור עיצוב. לשחרר את הקצוות של bombes מן התבניות ולהפוך את החללים מבפנים החוצה כדי להתיר את bombes. אפשר להם לשבת במשך 20 דקות כך העוגה יכולה להפשיר, ואז בזהירות למקם את bombes על הצלחות לשרת.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schloss Vollrads ריזלינג Spatlese. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.