קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

שוקולד לבן ופטל מוס קפוא Bombes

שוקולד לבן ופטל מוס קפוא Bombes
שוקולד לבן ופטל מוס קפוא Bombes עשוי להיות רק קינוח אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1058 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה הוא אהב על ידי 116 אוכל וטבחים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, ג'לטין, סודה לשתיה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו שוקולד לבן קפוא וטורט מוס פטל, פאי מוס חגב שוקולד לבן קפוא, ו שוקולד לבן קפוא ומוס אגוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את גיליון עובש הכיפה על מגש גיליון. באמצעות מברשת מאפה, לצייר את השוקולד נמס, מזג באופן שווה על פני השטח של כל חללי עובש, לוודא כי השוקולד הולך ישר לקצה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2
מניחים את התבניות במקרר להגדיר.
3
הכינו את העוגה: מחממים את התנור ל-350 ° F. הכינו X עם חמאה על פני מגש הסדין, וקשרו את המגש בקלף. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט במהירות גבוהה, קרם את החמאה והסוכר עד שהם קלים ורכים, מגרד את הצדדים של הקערה מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מוסיפים את הביצים והחלמונים אחד בכל פעם ומערבבים היטב לאחר כל תוספת. לנפות מרכיבים יבשים יחד, להפוך את המיקסר עד מהירות נמוכה, ולהוסיף מחצית המרכיבים היבשים, ואחריו חצי החמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מערבבים על נמוך עד רק incorporated, ולאחר מכן להוסיף את שאר החומרים יבשים וחמאה ומערבבים עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
6
הסר את הקערה מן המערבל לעמוד ולסיים ערבוב ביד עם מרית גומי גדולה, ואז לשפוך את הבלילה לתוך מחבת מוכן להפיץ אותו באופן שווה עם מרית אופסט.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים במשך 15-20 דקות, מסתובב באמצע, עד בודק מוכנס במרכז יוצא נקי והעוגה מתחילה להתרחק הצדדים של המחבת. אפשר לעוגה להתקרר במשך 15 דקות במחבת, ולאחר מכן להפעיל סכין סביב הקצה ולמקם פיסת קלף ומגש גיליון הפוך על גבי ולהפוך את העוגה במהופך על הקלף החדש. משוך את הקלף מעל בעדינות ולאפשר את העוגה לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך מעגלי עוגה עם חותך כי הוא באותו גודל כמו חללים של התבנית.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הכן את מוס: בקערה גדולה להגדיר מעל מים רותחים, להמיס את השוקולד הלבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים את 2 אונקיות של שמנת קצת בכל פעם, ערבוב עד התערובת הופכת חלקה וחמה למגע. ממיסים את הג ' לטין הפורח במיקרוגל (עוצרים כל 15 שניות כדי לבדוק אותו) ומערבבים כדי להוסיף אותו לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
10
לטאטא את החלמונים ואת המלח יחד, ולאחר מכן להוסיף אותם לתערובת השוקולד קצת בכל פעם, לטאטא כמו שאתה הולך כדי למנוע מהם בישול לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
11
לטאטא את התערובת במשך 1 דקה מעל broiler הכפול, ולאחר מכן להסיר אותו מהחום והמקום במקרר כדי להתקרר לטמפרטורת החדר, נקודה שבה התערובת היא לא חמה ולא קרה (כ 20 דקות). בשלב זה, תערובת השוקולד תהיה מוצקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
12
להקציף כדי להפוך אותו חלק וגמיש.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
13
מוסיפים 1/4 של קצפת קר לתערובת השוקולד ומערבבים כדי להבהיר אותו.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
14
מוסיפים את השמנת הנותרת ומקפלים בעדינות כדי לשלב אותה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1
שים את המוס בשקית צנרת.
2
הסר את העובש הצונן מהמקרר. צינור מוס לתוך כל הפגזים, דואג רק כדי למלא אותו רק עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
3
מניחים פטל או שניים לתוך כל bombe ומוס חלק מעל.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
4
מניחים מעגל עוגה על כל אחד ולחץ בעדינות את העוגה לתוך המוס.
5
שים את התבנית על מגש גיליון במקפיא ולאפשר לו להקפיא לפחות 4 שעות.
1
מניחים את פטל קפוא וסוכר בסיר על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם. הפטל יתחיל להינמס, ואז הם ימסו. מערבבים כדי לעזור לשבור אותם בסיר. כאשר הפרי מתחיל להתבשל, להסיר מן החום לאלץ את המיץ דרך מסננת רשת בסדר. זרוק את הזרעים, לצנן את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
צלחת הקינוח: להגדיר צלחות עבור portioning.
3
מניחים כף רוטב על הצלחת, ואז לגרור את הכף דרך המקום כדי ליצור עיצוב. לשחרר את הקצוות של bombes מן התבניות ולהפוך את החללים מבפנים החוצה כדי להתיר את bombes. אפשר להם לשבת במשך 20 דקות כך העוגה יכולה להפשיר, ואז בזהירות למקם את bombes על הצלחות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schloss Vollrads ריזלינג Spatlese. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.