קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

שוקולד לבן ופטל מוס קפוא Bombes

שוקולד לבן ופטל מוס קפוא Bombes
שוקולד לבן ופטל מוס קפוא Bombes עשוי להיות רק קינוח אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1058 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה הוא אהב על ידי 116 אוכל וטבחים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, ג'לטין, סודה לשתיה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו שוקולד לבן קפוא וטורט מוס פטל, פאי מוס חגב שוקולד לבן קפוא, ו שוקולד לבן קפוא ומוס אגוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את גיליון עובש הכיפה על מגש גיליון. באמצעות מברשת מאפה, לצייר את השוקולד נמס, מזג באופן שווה על פני השטח של כל חללי עובש, לוודא כי השוקולד הולך ישר לקצה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2
מניחים את התבניות במקרר להגדיר.
3
הכינו את העוגה: מחממים את התנור ל-350 ° F. הכינו X עם חמאה על פני מגש הסדין, וקשרו את המגש בקלף. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט במהירות גבוהה, קרם את החמאה והסוכר עד שהם קלים ורכים, מגרד את הצדדים של הקערה מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוסיפים את הביצים והחלמונים אחד בכל פעם ומערבבים היטב לאחר כל תוספת. לנפות מרכיבים יבשים יחד, להפוך את המיקסר עד מהירות נמוכה, ולהוסיף מחצית המרכיבים היבשים, ואחריו חצי החמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מערבבים על נמוך עד רק incorporated, ולאחר מכן להוסיף את שאר החומרים יבשים וחמאה ומערבבים עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
6
הסר את הקערה מן המערבל לעמוד ולסיים ערבוב ביד עם מרית גומי גדולה, ואז לשפוך את הבלילה לתוך מחבת מוכן להפיץ אותו באופן שווה עם מרית אופסט.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים במשך 15-20 דקות, מסתובב באמצע, עד בודק מוכנס במרכז יוצא נקי והעוגה מתחילה להתרחק הצדדים של המחבת. אפשר לעוגה להתקרר במשך 15 דקות במחבת, ולאחר מכן להפעיל סכין סביב הקצה ולמקם פיסת קלף ומגש גיליון הפוך על גבי ולהפוך את העוגה במהופך על הקלף החדש. משוך את הקלף מעל בעדינות ולאפשר את העוגה לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך מעגלי עוגה עם חותך כי הוא באותו גודל כמו חללים של התבנית.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הכן את מוס: בקערה גדולה להגדיר מעל מים רותחים, להמיס את השוקולד הלבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים את 2 אונקיות של שמנת קצת בכל פעם, ערבוב עד התערובת הופכת חלקה וחמה למגע. ממיסים את הג ' לטין הפורח במיקרוגל (עוצרים כל 15 שניות כדי לבדוק אותו) ומערבבים כדי להוסיף אותו לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
10
לטאטא את החלמונים ואת המלח יחד, ולאחר מכן להוסיף אותם לתערובת השוקולד קצת בכל פעם, לטאטא כמו שאתה הולך כדי למנוע מהם בישול לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
לטאטא את התערובת במשך 1 דקה מעל broiler הכפול, ולאחר מכן להסיר אותו מהחום והמקום במקרר כדי להתקרר לטמפרטורת החדר, נקודה שבה התערובת היא לא חמה ולא קרה (כ 20 דקות). בשלב זה, תערובת השוקולד תהיה מוצקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
להקציף כדי להפוך אותו חלק וגמיש.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מוסיפים 1/4 של קצפת קר לתערובת השוקולד ומערבבים כדי להבהיר אותו.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
14
מוסיפים את השמנת הנותרת ומקפלים בעדינות כדי לשלב אותה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1
שים את המוס בשקית צנרת.
2
הסר את העובש הצונן מהמקרר. צינור מוס לתוך כל הפגזים, דואג רק כדי למלא אותו רק עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
3
מניחים פטל או שניים לתוך כל bombe ומוס חלק מעל.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
4
מניחים מעגל עוגה על כל אחד ולחץ בעדינות את העוגה לתוך המוס.
5
שים את התבנית על מגש גיליון במקפיא ולאפשר לו להקפיא לפחות 4 שעות.
1
מניחים את פטל קפוא וסוכר בסיר על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם. הפטל יתחיל להינמס, ואז הם ימסו. מערבבים כדי לעזור לשבור אותם בסיר. כאשר הפרי מתחיל להתבשל, להסיר מן החום לאלץ את המיץ דרך מסננת רשת בסדר. זרוק את הזרעים, לצנן את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
צלחת הקינוח: להגדיר צלחות עבור portioning.
3
מניחים כף רוטב על הצלחת, ואז לגרור את הכף דרך המקום כדי ליצור עיצוב. לשחרר את הקצוות של bombes מן התבניות ולהפוך את החללים מבפנים החוצה כדי להתיר את bombes. אפשר להם לשבת במשך 20 דקות כך העוגה יכולה להפשיר, ואז בזהירות למקם את bombes על הצלחות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

234דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)1חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי241דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קקאוקקאו2חלמוניםחלמונים2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1אוראו ממולאים כפוליםג'לטין, פורח ב 2 כפות מיםג'לטין, פורח ב 2 כפות מים113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קרם כבד, מוקצף לפסגות רכות ומקוררקרם כבד, מוקצף לפסגות רכות ומקורר454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטל קפואפטל קפוא1צביטהלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי149דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת3חלמוניםחלמונים

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schloss Vollrads ריזלינג Spatlese. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.