קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

שוקולד לבן ופטל מוס קפוא Bombes

שוקולד לבן ופטל מוס קפוא Bombes
שוקולד לבן ופטל מוס קפוא Bombes עשוי להיות רק קינוח אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1058 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה הוא אהב על ידי 116 אוכל וטבחים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, ג'לטין, סודה לשתיה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו שוקולד לבן קפוא וטורט מוס פטל, פאי מוס חגב שוקולד לבן קפוא, ו שוקולד לבן קפוא ומוס אגוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את גיליון עובש הכיפה על מגש גיליון. באמצעות מברשת מאפה, לצייר את השוקולד נמס, מזג באופן שווה על פני השטח של כל חללי עובש, לוודא כי השוקולד הולך ישר לקצה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2
מניחים את התבניות במקרר להגדיר.
3
הכינו את העוגה: מחממים את התנור ל-350 ° F. הכינו X עם חמאה על פני מגש הסדין, וקשרו את המגש בקלף. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט במהירות גבוהה, קרם את החמאה והסוכר עד שהם קלים ורכים, מגרד את הצדדים של הקערה מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים את הביצים והחלמונים אחד בכל פעם ומערבבים היטב לאחר כל תוספת. לנפות מרכיבים יבשים יחד, להפוך את המיקסר עד מהירות נמוכה, ולהוסיף מחצית המרכיבים היבשים, ואחריו חצי החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מערבבים על נמוך עד רק incorporated, ולאחר מכן להוסיף את שאר החומרים יבשים וחמאה ומערבבים עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
6
הסר את הקערה מן המערבל לעמוד ולסיים ערבוב ביד עם מרית גומי גדולה, ואז לשפוך את הבלילה לתוך מחבת מוכן להפיץ אותו באופן שווה עם מרית אופסט.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים במשך 15-20 דקות, מסתובב באמצע, עד בודק מוכנס במרכז יוצא נקי והעוגה מתחילה להתרחק הצדדים של המחבת. אפשר לעוגה להתקרר במשך 15 דקות במחבת, ולאחר מכן להפעיל סכין סביב הקצה ולמקם פיסת קלף ומגש גיליון הפוך על גבי ולהפוך את העוגה במהופך על הקלף החדש. משוך את הקלף מעל בעדינות ולאפשר את העוגה לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך מעגלי עוגה עם חותך כי הוא באותו גודל כמו חללים של התבנית.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הכן את מוס: בקערה גדולה להגדיר מעל מים רותחים, להמיס את השוקולד הלבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מוסיפים את 2 אונקיות של שמנת קצת בכל פעם, ערבוב עד התערובת הופכת חלקה וחמה למגע. ממיסים את הג ' לטין הפורח במיקרוגל (עוצרים כל 15 שניות כדי לבדוק אותו) ומערבבים כדי להוסיף אותו לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
10
לטאטא את החלמונים ואת המלח יחד, ולאחר מכן להוסיף אותם לתערובת השוקולד קצת בכל פעם, לטאטא כמו שאתה הולך כדי למנוע מהם בישול לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
לטאטא את התערובת במשך 1 דקה מעל broiler הכפול, ולאחר מכן להסיר אותו מהחום והמקום במקרר כדי להתקרר לטמפרטורת החדר, נקודה שבה התערובת היא לא חמה ולא קרה (כ 20 דקות). בשלב זה, תערובת השוקולד תהיה מוצקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
12
להקציף כדי להפוך אותו חלק וגמיש.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
מוסיפים 1/4 של קצפת קר לתערובת השוקולד ומערבבים כדי להבהיר אותו.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
14
מוסיפים את השמנת הנותרת ומקפלים בעדינות כדי לשלב אותה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1
שים את המוס בשקית צנרת.
2
הסר את העובש הצונן מהמקרר. צינור מוס לתוך כל הפגזים, דואג רק כדי למלא אותו רק עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
3
מניחים פטל או שניים לתוך כל bombe ומוס חלק מעל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
4
מניחים מעגל עוגה על כל אחד ולחץ בעדינות את העוגה לתוך המוס.
5
שים את התבנית על מגש גיליון במקפיא ולאפשר לו להקפיא לפחות 4 שעות.
1
מניחים את פטל קפוא וסוכר בסיר על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם. הפטל יתחיל להינמס, ואז הם ימסו. מערבבים כדי לעזור לשבור אותם בסיר. כאשר הפרי מתחיל להתבשל, להסיר מן החום לאלץ את המיץ דרך מסננת רשת בסדר. זרוק את הזרעים, לצנן את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
צלחת הקינוח: להגדיר צלחות עבור portioning.
3
מניחים כף רוטב על הצלחת, ואז לגרור את הכף דרך המקום כדי ליצור עיצוב. לשחרר את הקצוות של bombes מן התבניות ולהפוך את החללים מבפנים החוצה כדי להתיר את bombes. אפשר להם לשבת במשך 20 דקות כך העוגה יכולה להפשיר, ואז בזהירות למקם את bombes על הצלחות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schloss Vollrads ריזלינג Spatlese. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.