שוקולד לבן ופטל מוס קפוא Bombes
שוקולד לבן ופטל מוס קפוא Bombes עשוי להיות רק קינוח אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1058 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה הוא אהב על ידי 116 אוכל וטבחים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, ג'לטין, סודה לשתיה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו שוקולד לבן קפוא וטורט מוס פטל, פאי מוס חגב שוקולד לבן קפוא, ו שוקולד לבן קפוא ומוס אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את גיליון עובש הכיפה על מגש גיליון. באמצעות מברשת מאפה, לצייר את השוקולד נמס, מזג באופן שווה על פני השטח של כל חללי עובש, לוודא כי השוקולד הולך ישר לקצה.
מניחים את התבניות במקרר להגדיר.
הכינו את העוגה: מחממים את התנור ל-350 ° F. הכינו X עם חמאה על פני מגש הסדין, וקשרו את המגש בקלף. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט במהירות גבוהה, קרם את החמאה והסוכר עד שהם קלים ורכים, מגרד את הצדדים של הקערה מעת לעת.
מוסיפים את הביצים והחלמונים אחד בכל פעם ומערבבים היטב לאחר כל תוספת. לנפות מרכיבים יבשים יחד, להפוך את המיקסר עד מהירות נמוכה, ולהוסיף מחצית המרכיבים היבשים, ואחריו חצי החמאה.
מערבבים על נמוך עד רק incorporated, ולאחר מכן להוסיף את שאר החומרים יבשים וחמאה ומערבבים עד רק incorporated.
הסר את הקערה מן המערבל לעמוד ולסיים ערבוב ביד עם מרית גומי גדולה, ואז לשפוך את הבלילה לתוך מחבת מוכן להפיץ אותו באופן שווה עם מרית אופסט.
אופים במשך 15-20 דקות, מסתובב באמצע, עד בודק מוכנס במרכז יוצא נקי והעוגה מתחילה להתרחק הצדדים של המחבת. אפשר לעוגה להתקרר במשך 15 דקות במחבת, ולאחר מכן להפעיל סכין סביב הקצה ולמקם פיסת קלף ומגש גיליון הפוך על גבי ולהפוך את העוגה במהופך על הקלף החדש. משוך את הקלף מעל בעדינות ולאפשר את העוגה לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך מעגלי עוגה עם חותך כי הוא באותו גודל כמו חללים של התבנית.
הכן את מוס: בקערה גדולה להגדיר מעל מים רותחים, להמיס את השוקולד הלבן.
מוסיפים את 2 אונקיות של שמנת קצת בכל פעם, ערבוב עד התערובת הופכת חלקה וחמה למגע. ממיסים את הג ' לטין הפורח במיקרוגל (עוצרים כל 15 שניות כדי לבדוק אותו) ומערבבים כדי להוסיף אותו לתערובת.
לטאטא את החלמונים ואת המלח יחד, ולאחר מכן להוסיף אותם לתערובת השוקולד קצת בכל פעם, לטאטא כמו שאתה הולך כדי למנוע מהם בישול לחתיכות.
לטאטא את התערובת במשך 1 דקה מעל broiler הכפול, ולאחר מכן להסיר אותו מהחום והמקום במקרר כדי להתקרר לטמפרטורת החדר, נקודה שבה התערובת היא לא חמה ולא קרה (כ 20 דקות). בשלב זה, תערובת השוקולד תהיה מוצקה יותר.
להקציף כדי להפוך אותו חלק וגמיש.
מוסיפים 1/4 של קצפת קר לתערובת השוקולד ומערבבים כדי להבהיר אותו.
מוסיפים את השמנת הנותרת ומקפלים בעדינות כדי לשלב אותה.
הסר את העובש הצונן מהמקרר. צינור מוס לתוך כל הפגזים, דואג רק כדי למלא אותו רק עד הסוף.
מניחים פטל או שניים לתוך כל bombe ומוס חלק מעל.
מניחים מעגל עוגה על כל אחד ולחץ בעדינות את העוגה לתוך המוס.
שים את התבנית על מגש גיליון במקפיא ולאפשר לו להקפיא לפחות 4 שעות.
מניחים את פטל קפוא וסוכר בסיר על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם. הפטל יתחיל להינמס, ואז הם ימסו. מערבבים כדי לעזור לשבור אותם בסיר. כאשר הפרי מתחיל להתבשל, להסיר מן החום לאלץ את המיץ דרך מסננת רשת בסדר. זרוק את הזרעים, לצנן את הרוטב.
צלחת הקינוח: להגדיר צלחות עבור portioning.
מניחים כף רוטב על הצלחת, ואז לגרור את הכף דרך המקום כדי ליצור עיצוב. לשחרר את הקצוות של bombes מן התבניות ולהפוך את החללים מבפנים החוצה כדי להתיר את bombes. אפשר להם לשבת במשך 20 דקות כך העוגה יכולה להפשיר, ואז בזהירות למקם את bombes על הצלחות לשרת.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schloss Vollrads ריזלינג Spatlese. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.