שוקולד לבן וריבה וופלים וניל
שוקולד לבן וריבה וניל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 48 . מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 74 קלוריות. אם יש לכם מרמלדה כתומה, עוגיות וופל וניל, שבבי שוקולד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. נסו שוקולד לבן וריבה וופלים וניל, וופלים שוקולד וניל, ו וניל שעועית חמאה, וניל שעועית שוקולד לבן מוס וסירופ וניל עבור עוגת חתונה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את עוגיות וופל וניל, הצדדים מעוגלים למטה, על מדפי תיל להגדיר על גבי גיליונות אפייה.
מניחים 1/2 כפית ריבה על הצד השטוח של כל עוגייה.
מניחים את שבבי השוקולד הלבן בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על גבוה, ערבוב פעם או פעמיים, עד פשוט נמס, 1 עד 2 דקות בהתאם לכוח של המיקרוגל שלך. מערבבים עד חלקה. (לחלופין, מניחים מים לעומק של 1 אינץ ' בתחתית דוד כפול או סיר גדול ומביאים לרתיחה חשופה.
מניחים את שבבי שוקולד לבן בחלק העליון של הדוד הכפול או בקערת נירוסטה גדולה מספיק כדי לנוח על גבי הסיר מבלי לגעת במים.
מחממים, מקציפים מדי פעם, עד שהשוקולד נמס.
השתמש במרית קיזוז קטנה כדי להפיץ שוקולד לבן על כל עוגייה, מכסה את המרמלדה ומגיע לקצוות.
מניחים את דפי האפייה במקרר במשך 5 דקות כדי לאפשר את השוקולד להגדיר.
שוקולד לבן ופלים וניל ריבה ישמור, שכבתי בין נייר קלף, בטמפרטורת החדר במיכל אטום עד 3 ימים.
מתכונים מובאים מתוך החלפת עוגיות! זכויות יוצרים 2010 by Lauren Chattman
משמש באישור של Workman Publishing Co. בע " מ. ניו יורק כל הזכויות שמורות