שוקולד לבן-קליפת דובדבן
שוקולד לבן-קליפת דובדבן דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 131 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שקדים, שבבי שוקולד פרימיום, בייגלה מקלותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שוקולד לבן, דובדבן וקליפת זרעי דלעת, קליפת שוקולד דובדבן, ו שקדים-Cherry Chocolate Bark (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שקדים במחבת מעל חום גבוה. מבשלים 2 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים שקדים, דובדבנים, וכעכים בקערה. שים בצד חצי מהתערובת.
מניחים שוקולד במדד זכוכית 1 ליטר. מיקרוגל ב 1 1 1/2 דקות או עד שוקולד נמס, ערבוב כל 30 שניות.
מוסיפים שוקולד לקערה עם תערובת בייגלה; מערבבים היטב.
מורחים תערובת שוקולד באופן שווה לתוך מלבן 12 x 7 אינץ 'על מחבת ג' לי רול מרופד בנייר קלף.
מפזרים את תערובת הבייגלה הנותרים באופן שווה על פני שוקולד, הקשה קלות לדבוק. להקפיא 10 דקות. שבור ל-16 חלקים.