שוקולד מלוח-פקאן טופי
שוקולד מלוח-פקאן טופי נטול גלוטן, ו מתאבנים. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, חצאי פקאן, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו טופי מלוח-ריבועי שוקולד, טופי מלוח-ריבועי שוקולד, ו טופי קרקר שוקולד מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
שים פקאנים על תבנית אפייה מעוטרת ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד קלוי, כ 8 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקצוץ בערך. לחלק 2 קבוצות; קוצצים 1 אצווה דק. תניח את שתי הקבוצות בצד.
שים סוכר, חמאה, מלח, ו 3/4 כוס מים 4-qt. סיר מעל חום בינוני (ראה הערות). כאשר חמאה וסוכר נמסים, להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא חום זהוב עמוק אמצעים 310 על מדחום ממתקים, כ 20 דקות.
הסר מחום ומערבבים בזהירות וניל (תערובת יהיה בועה למעלה) ופקאנים קצוצים דק.
יוצקים לתוך 10-ידי 15-in. תבנית אפייה מעוטרת.
בואו toffee מגניב עד סט, לפחות 30 דקות. (עבור חתיכות אפילו, אתה יכול" ציון " toffee על ידי חיתוך אותו עם סכין חדה לאחר שנקבע במשך כ 10 דקות, ניקוד לתוך 5 רצועות אורך ו 8 רצועות לרוחב להניב 40 חתיכות. נגב סכין נקי עם מים חמים לאחר כל פרוסה לחיתוך קל יותר.)
קוצצים שוקולד ולשים בקערת מתכת בינונית. מלא 8 או 10-in. מחבת עם 1/2 ב. של מים ומביאים לרתיחה. תוריד את החום ולשים קערה של שוקולד במים.
בואו לשבת על 5 דקות. מערבבים שוקולד עד מומס.
יוצקים מעל טופי; עם סכין או מרית אופסט, להפיץ באופן שווה.
מפזרים שוקולד עם פקאנים קצוצים בערך.
בואו לשבת 20 דקות, או עד שוקולד הוא מגניב אבל עדיין קצת רך.
מפזרים פלר דה סאל. צמרמורת עד סט, על 1 שעה.
כדי להסיר, לסובב בעדינות מחבת לשחרר טופי, ולאחר מכן לקצוץ או לשבור לחתיכות. לאחסן במיכל אטום.