שוקולד מריר - אספרסו חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד אספרסו כהה. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 738 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 56 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 56 דקות. מתכונים דומים: אספרסו-עוגיות שוקולד חמאה, וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד, ו עוגיות אספרסו טבול שוקולד.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית; להפריש.
לנצח חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד רכות; בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, להכות היטב. מערבבים במרכיבים יבשים; להכות רק עד מעורבב.
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף. מחלקים את הבצק ל -3 חלקים שווים.
מניחים 2 חלקים בקצוות מנוגדים של 1 תבנית אפייה.
מניחים את החלק שנותר על תבנית אפייה שנייה.
מכסים את חלקי הבצק בניילון נצמד; לוחצים או מגלגלים בעדינות כל חלק מהבצק למעגל של 5 1/2. קל להבקיע כל סיבוב עם סכין חדה לתוך 6 או 8 טריזים.
אופים סיבובים ב 325 במשך 23 דקות או עד עוגיות חמאה מרגיש חזק למגע. בעדינות להבקיע כל סיבוב שוב עם סכין חדה. חלק קלף מתוך אפייה על מדפי תיל.
בואו עוגיות חמאה מתקררות לחלוטין על קלף.
חותכים עוגיית חמאה לתוך פלחי לאורך קווים הבקיע.
ממיסים חטיפי שוקולד אפייה בנפרד בקערות קטנות במיקרוגל על פי הוראות החבילה. לטבול באופן חלקי סוף רחב של כל טריז חמאה בשוקולד לא ממותק.
מניחים על מחבת ג ' לי מצופה נייר שעווה, להקפיא בקצרה להגדיר שוקולד. לאחר מכן לטבול באופן חלקי את החצי השני של הקצה הרחב של כל טריז בשוקולד לבן. להקפיא בקצרה להגדיר שוקולד לבן.