שוקולד מרשמלו אגוזי לוז להפיץ בראוני
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם שוקולד צ'יפס, קרם מרשמלו, אספרסו מיידי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו כדורי מרשמלו אגוזי לוז שוקולד, עוגת בננה אגוזי לוז שוקולד עם ציפוי מרשמלו, ו ממרח אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
הכן מחבת אחת 9×13 אינץ ' של בראוניז כפי שמכוון על החבילה באמצעות שמן וביצים לפי הצורך, אבל להוסיף 1 כפית קפה מיידי משובח (מהסוג שמגיע מנות קטנות) או 1 כפית אבקת אספרסו מיידית לבלילה, כמו גם 1 כוס כהה או שבבי שוקולד חצי מתוק.
אופים לפי ההוראות. לחלופין, אתה יכול לעשות מחבת 8 אינץ ' ולהשתמש חצי מכל החומרים.
תנו לבראוניז להתקרר עד שהם מעט חמימים, ואז מורחים צנצנת אחת של מרשמלו על החלק העליון, על ידי כך שמורידים אותה בגושים קטנים ומפיצים את הג ' ובים עד שהם מתאחדים. מעט החום מהבראוניז אמור להמיס קצת את המרשמלו.קווים כפית של Jif שוקולד אגוזי לוז מוקה בטעם
מורחים אופקית או אנכית (לא משנה) על בראוניז. גרור שיפוד דרך הקווים, תחילה כלפיך, ואז הרחק ממך, לסירוגין כיוונים כדי להפוך את זנב הלוויתן/עלה דפוס.
שים את הבראוניז במקרר (או לרמות ולהשתמש במקפיא) במשך כ 30 דקות או עד העליון מוגדר רק עד כך שכאשר אתה חותך אותו, הבראוניז אינם דביקים.
חותכים לכל ריבועים או ברים בגודל ולשמור מקורר עד מוכן לשרת. הציפוי צריך להישאר במקום די טוב.