שוקולד פאדג'שלעולם לא ייכשל שלי
פאדג'השוקולד שלעולם לא ייכשל שלי עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 96 מנות. עם 88 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב שהתאדה, מרשמלו, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לא להיכשל שוקולד פאדג', פאדג'ללא כישלון, ו לא להיכשל פאדג'Creamsicle כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את חתיכות השוקולד, אגוזים (אם משתמשים), חמאה ווניל בקערה חסינת חום גדולה. תניח בצד.
מניחים את המרשמלו, הסוכר, ואת התאדה חלב בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני. ערבוב כל הזמן, להביא לרתיחה. ממשיכים לבחוש, מרתיחים בדיוק 6 דקות.
הסר מהחום ומיד לשפוך את תערובת המרשמלו לתוך תערובת השוקולד; הכה כל הזמן עד שמנת. במהירות לשפוך לתוך מחבת מוכנה או מגש, דוחף מעט עם החלק האחורי של כף עץ כדי להפיץ את פאדג באופן שווה.
מגניב לפחות 1 שעה לפני חיתוך לחתיכות.