קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

שוקולד פנה קוטה עם דובדבנים מזוגגים ונמל

שוקולד פנה קוטה עם דובדבנים מזוגגים ונמל
המתכון שוקולד פנה קוטה עם דובדבנים בלסמיים ומוכנים בעוד כ-45 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 730 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. אם יש לכם קצפת, שמן canolan, נמל רובי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שוקולד Panna קוטה עם רוטב רימונים יין פורט, פאנה קוטה עם תותים בלסמיים, ו פאנה קוטה עם תותים בלסמיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מברשת שש כוסות רפרפת זכוכית 3/4 כוס עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2
יוצקים חלב לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מפזרים ג 'לטין מעל; תן לעמוד עד ג' לטין מרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
4
מערבבים שמנת וסוכר בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני גבוה עד הסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה; להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
מוסיפים שוקולד; מקציפים עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
להקציף תערובת שוקולד חם לתוך תערובת ג ' לטין; מערבבים להתמוסס. מערבבים וניל. עבודה ב 2 קבוצות, העברת תערובת לבלנדר ולהשתמש רק 3 on / off פונה רק תערובת מלאה (לא overmix). מחלקים תערובת בין כוסות פודינג. כיסוי וצינה 24 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
מערבבים דובדבנים, פורט, סוכר וחומץ במחבת גדולה כבדה על חום גבוה עד שהסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני ומבשל עד דובדבנים הם רך ועץ כף עלים נתיב ברוטב כאשר נמשך על פני החלק התחתון של מחבת, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מהחום. מגניב לטמפרטורת החדר. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים. תביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
3
הגדר כוסות פודינג בתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
יוצקים מספיק מים חמים לתוך צלחת לבוא חצי עד הצדדים של כוסות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5
בואו לעמוד 11/2 דקות. קח כוסות מהמים; לנגב ישבנים יבשים. הפוך כל אחד לצלחת, רועד בעדינות כדי להוציא את פאנה קוטה. דובדבנים בכפית ורוטב מעל cottas panna ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון