שוקולד פנה קוטה עם דובדבנים מזוגגים ונמל
המתכון שוקולד פנה קוטה עם דובדבנים בלסמיים ומוכנים בעוד כ-45 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 730 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. אם יש לכם קצפת, שמן canolan, נמל רובי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שוקולד Panna קוטה עם רוטב רימונים יין פורט, פאנה קוטה עם תותים בלסמיים, ו פאנה קוטה עם תותים בלסמיים (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת שש כוסות רפרפת זכוכית 3/4 כוס עם שמן קנולה.
יוצקים חלב לקערה בינונית.
מפזרים ג 'לטין מעל; תן לעמוד עד ג' לטין מרכך, על 5 דקות.
מערבבים שמנת וסוכר בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני גבוה עד הסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה; להסיר מהחום.
מוסיפים שוקולד; מקציפים עד מומסים.
להקציף תערובת שוקולד חם לתוך תערובת ג ' לטין; מערבבים להתמוסס. מערבבים וניל. עבודה ב 2 קבוצות, העברת תערובת לבלנדר ולהשתמש רק 3 on / off פונה רק תערובת מלאה (לא overmix). מחלקים תערובת בין כוסות פודינג. כיסוי וצינה 24 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מערבבים דובדבנים, פורט, סוכר וחומץ במחבת גדולה כבדה על חום גבוה עד שהסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני ומבשל עד דובדבנים הם רך ועץ כף עלים נתיב ברוטב כאשר נמשך על פני החלק התחתון של מחבת, על 15 דקות.
הסר מהחום. מגניב לטמפרטורת החדר. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים. תביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
הגדר כוסות פודינג בתבנית אפייה גדולה.
יוצקים מספיק מים חמים לתוך צלחת לבוא חצי עד הצדדים של כוסות.
בואו לעמוד 11/2 דקות. קח כוסות מהמים; לנגב ישבנים יבשים. הפוך כל אחד לצלחת, רועד בעדינות כדי להוציא את פאנה קוטה. דובדבנים בכפית ורוטב מעל cottas panna ומגישים.