קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

שוקולד צ'ורוס קון

שוקולד צ'ורוס קון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו שוקולד צ'ורוס קון. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 62 גרם שומן, ובסך הכל 893 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת חמאה, קמח, קינמון טחון וביצים. 131 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. שוקולד צ'ורוס קון, שוקולד צ'ורוס קון, ו צ'ורוס דה קווסו (צ' ורוס גבינה) דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לבצק: בסיר קטן שלבו את החלב, החמאה והמלח והביאו לאש בינונית. כשהחמאה נמסה מוסיפים את הקמח ומקציפים לאיחוד. עוברים לכף עץ ומבשלים את הבצק עד שהוא מתרחק מדפנות התבנית ויש עליו ברק מעט מיוזע, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מעבירים את הבצק לקערת ערבוב ומניחים להתקרר במשך 2 עד 3 דקות. בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את הביצים 1 בכל פעם. אין להוסיף את הביצה הבאה עד שהאחרונה משולבת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מניחים את הבלילה בשקית מאפה עם קצה כוכב גדול. מילואים.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
מניחים 1 אינץ ' מים בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
בקערת ערבוב חסינת חום שלבו את השוקולד, השמנת הכבדה, החמאה וסירופ התירס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מחממים, מערבבים מדי פעם, עד שהשוקולד נמס וכל המרכיבים משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
4
מכסים את הקערה בניילון ומסירים את הסיר מהאש. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
לסוכר הקינמון: בשקית או בקערת ערבוב גדולה, שלבו את הסוכר והקינמון
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
בסיר גדול מחממים את השמן ל 325 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
מקטפים את הבצק לשמן החם במקלות או בצורות רצויות (אני די אוהב להכין את שלי מעט מתולתל). זה אולי קצת מסובך בהתחלה, אבל אתה תבין את זה. מטגנים את הבצק עד שהוא שחום ופריך מכל הצדדים, 60 עד 90 שניות בסך הכל, הופך לעתים קרובות. מטגנים בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מוציאים את הצ ' ורוס מהשמן, סופגים על מגבות נייר לשנייה ואז זורקים פנימה את סוכר הקינמון. הקפידו לעשות זאת כשהצ ' ורוס עדיין חמים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
9
מגישים מיד, בעוד צ ' ורוס ושוקולד מומס חמים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Tempranillo, Moscato Dasti, Grenache, אלברינו

קרם שרי, פורט וטמפרנילו הם הבחירות המובילות שלי עבור צ ' ורוס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "