שוקולד צ'ורוס קון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו שוקולד צ'ורוס קון. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 62 גרם שומן, ובסך הכל 893 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת חמאה, קמח, קינמון טחון וביצים. 131 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. שוקולד צ'ורוס קון, שוקולד צ'ורוס קון, ו צ'ורוס דה קווסו (צ' ורוס גבינה) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לבצק: בסיר קטן שלבו את החלב, החמאה והמלח והביאו לאש בינונית. כשהחמאה נמסה מוסיפים את הקמח ומקציפים לאיחוד. עוברים לכף עץ ומבשלים את הבצק עד שהוא מתרחק מדפנות התבנית ויש עליו ברק מעט מיוזע, 3 עד 4 דקות.
מעבירים את הבצק לקערת ערבוב ומניחים להתקרר במשך 2 עד 3 דקות. בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את הביצים 1 בכל פעם. אין להוסיף את הביצה הבאה עד שהאחרונה משולבת לחלוטין.
מניחים את הבלילה בשקית מאפה עם קצה כוכב גדול. מילואים.
מניחים 1 אינץ ' מים בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
בקערת ערבוב חסינת חום שלבו את השוקולד, השמנת הכבדה, החמאה וסירופ התירס.
מחממים, מערבבים מדי פעם, עד שהשוקולד נמס וכל המרכיבים משולבים היטב.
מכסים את הקערה בניילון ומסירים את הסיר מהאש. מילואים.
לסוכר הקינמון: בשקית או בקערת ערבוב גדולה, שלבו את הסוכר והקינמון
בסיר גדול מחממים את השמן ל 325 מעלות צלזיוס.
מקטפים את הבצק לשמן החם במקלות או בצורות רצויות (אני די אוהב להכין את שלי מעט מתולתל). זה אולי קצת מסובך בהתחלה, אבל אתה תבין את זה. מטגנים את הבצק עד שהוא שחום ופריך מכל הצדדים, 60 עד 90 שניות בסך הכל, הופך לעתים קרובות. מטגנים בקבוצות.
מוציאים את הצ ' ורוס מהשמן, סופגים על מגבות נייר לשנייה ואז זורקים פנימה את סוכר הקינמון. הקפידו לעשות זאת כשהצ ' ורוס עדיין חמים.
מגישים מיד, בעוד צ ' ורוס ושוקולד מומס חמים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Tempranillo, Moscato Dasti, Grenache, אלברינו
קרם שרי, פורט וטמפרנילו הם הבחירות המובילות שלי עבור צ ' ורוס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "