שוקולד צ'יפס Mandelbread
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Mandelbread שוקולד צ'יפס. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. מתאים ל-36 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לחם מנדל, עוגת שוקולד צ'יפס עם ציפוי בצק עוגיות שוקולד צ' יפס, ו עוגות שוקולד צ'יפס עם ציפוי שוקולד צ' יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים 1 1/2 כוסות סוכר וביצים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב.
להוסיף שמן הבא 4 מרכיבים; לנצח עד מעורבב. מערבבים במיני פירורים.
מחלקים את הבצק לשניים; מעצבים כל חלק ללוג 10-x 3 אינץ ' על גיליונות אפייה משומנים קלות. (הבצק יהיה דביק. לעצב בצק עם ידיים מקומטות, במידת הצורך.)
אופים ב 350 במשך 25 עד 30 דקות או עד השחמה קלה. מגניב מעט; לחתוך באלכסון לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'.
שלב הנותרים 1/2 כוס סוכר וקינמון; מפזרים על פרוסות.
אופים 5 דקות נוספות; מגניב לחלוטין על מדפים תיל.