קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

שוקולד צ'יפס, דובדבן ואגוז רוגלך

שוקולד צ'יפס, דובדבן ואגוז רוגלך
שוקולד צ'יפס, דובדבן ואגוז Rugelach דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 32 מנות. עם 180 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סוכר, קצפת, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: שוקולד צ'יפס, דובדבן ואגוז רוגלך, Rugelach דובדבן אגוז בורבון, ו אגוז וחום-סוכר Rugelach.

הוראות

1
ערבבו את 3 המרכיבים הראשונים במעבד.
2
מוסיפים חמאה וגבינת שמנת וחותכים בתורות on / off עד שהבצק מתחיל להתקבץ יחד. לאסוף בצק לכדור. מחלקים בצק ל 4 חתיכות שוות; לשטח לתוך דיסקים. לעטוף כל אחד פלסטיק להכניס למקרר 2 שעות. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. שמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
בואו לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.)
1
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מערבבים סוכר וקינמון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מרדדים דיסק בצק 1 על משטח משוריין לסיבוב 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מורחים 3 כפות שרי דובדבן מעל בצק, משאיר גבול 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מפזרים 2 כפות דובדבנים יבשים, ולאחר מכן 2 כפות שוקולד צ ' יפס, 2 כפות סוכר קינמון 2 כפות אגוזי מלך. לחץ על מילוי בחוזקה כדי לדבוק בבצק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
סוכר קינמוןסוכר קינמון
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
חותכים את הבצק עגול ל 8 פלחי שווים. החל בקצה רחב של כל טריז, להפשיל בחוזקה. מסדרים עוגיות, צד קצה למטה, על תבנית אפייה מוכנה, מרווח 1/2 אינץ ' זה מזה וכיפוף מעט כדי ליצור סהרונים. חזור על 3 פעמים נוספות עם דיסקי בצק שנותרו, שימורים, דובדבנים יבשים, שבבי שוקולד, סוכר קינמון ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
סוכר קינמוןסוכר קינמון
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
לחמניות סהר בקירורלחמניות סהר בקירור
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
גליל פירותגליל פירות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מניחים גיליון אפייה במקפיא 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 191°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מברשת עוגיות קלות עם שמנת מתוקה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
גליל פירותגליל פירות
10
אופים עוגיות קפואות עד חום זהוב, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
להעביר עוגיות מתלים מגניב לחלוטין. (ניתן לעשות קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע או להקפיא עד 1 חודש.)
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות