שוקולד צ'יפס ודובדבן-לחם בננה
שוקולד צ'יפס ולחם דובדבן בננה דורש מסביב 2 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. מנה אחת מכילה 4702 קלוריות, 67 גרם של חלבון ו216 גרם של שומן. אם יש לכם סוכר, בננות, אגוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו שוקולד צ'יפס בננה לחם בתוספת בננה מתוקה Roundup, לחם שוקולד צ'יפס דובדבן, ו לחם בננה שוקולד-דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. גריז תחתון רק של מחבת כיכר 1, 9x5x3 אינץ', או 2 מחבתות כיכר, 8 1/2x4 1/2x2 1/2 אינץ', עם קיצור; קמח קל.
מקציפים סוכר וחמאה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, או לערבב עם כף, עד מעורב היטב. מוכה בבננות, שמנת חמוצה וביצים. מערבבים בקמח, סודה לשתייה ומלח. מערבבים בשוקולד צ ' יפס, דובדבנים ואגוזים.
אופים 45 עד 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי (אם הלחם הופך לחום מדי, מכסים באופן רופף בנייר אלומיניום כ -10 דקות לפני סוף זמן האפייה). מגניב 15 דקות. שחרר צדדים של כיכר מן פאן( ים); להסיר מן פאן(ים) כדי מתלה תיל. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.