קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

שוקולד שקדים משמש שביר

שוקולד שקדים משמש שביר
מתכון שוקולד שקדים משמש פריך מוכן בסביבות 2 שעות ו 40 דקות והוא בהחלט נהדר ללא גלוטן וללא חלב אפשרות לאוהבי אוכל דרומי. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מנה אחת מכילה 688 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, סוכר, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 14%. ציון זה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: שוקולד שקדים משמש שביר, שקדים שוקולד פריך, ו שוקולד-שקדים-דובדבן שביר.

הוראות

1
משמנים תבנית אפייה עם שמן צמחי. בקערה קטנה זורקים יחד את השקדים, השוקולד צ ' יפס והמשמשים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שים אותם על גיליון האפייה, להפיץ אותם לתוך שכבה אחת אפילו על פני כל גיליון אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
בסיר בינוני מערבבים יחד את הסוכר והמים. מבשלים על אש בינונית - גבוהה תוך ערבוב עד להמסת הסוכר. אל תערבב אחרי זה. במקום זאת, בעזרת מברשת מאפה טבולה במים, מברישים את דפנות התבנית מספר פעמים כדי לשלב כל סוכר שנדבק לדפנות התבנית. ממשיכים לבשל עד שסירופ הסוכר מזהיב, בערך 15 עד 20 דקות. שופכים בזהירות את הסוכר המקורמל על תערובת האגוזים על
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
גיליון עוגיות. כמו כן, היזהר לא להזיז את דף העוגיות לאחר שפכו את הסוכר. נייר האפייה יהיה חם מאוד בהתחלה.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
תן מגניב לפחות 2 שעות.
6
שוברים את השברירי לחתיכות ומניחים על צלחת הגשה.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

שביר עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "