קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

שוקולדים ליקר פטל

שוקולדים ליקר פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל שוקולד ליקר פטל. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. אם יש לך שבבי שוקולד, שמנת, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכונים דומים: שוקולד פטל גולמי, כיצד להפוך ליקר פטל עבור קוסמופוליטן פטל, ו פונץ ' שמפניה עם ליקר פטל וכתום.

הוראות

1
מערבבים סוכר, שמנת, סירופ תירס, ו 1/2 כוס מים בסיר בינוני גדול כבד. מרתיחים על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ עד הסוכר מתמוסס. קליפ מדחום ממתקים לצד סיר.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להפחית את החום בינוני נמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מדחום מגיע 240ºF (שלב רך כדור), 20 עד 30 דקות. צפה בתערובת בזהירות. אם הוא מבעבע קרוב מדי לפני השטח של סיר, מערבבים בעדינות עד שהוא נסוג.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר סיר מחום. מגניב, בלי לערבב, ל 110ºF, על 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר מדחום.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
מוסיפים ליקר פטל ומכים עם כף עץ עד תערובת פונדנט הוא שמנת, עבה, נוקשה למדי, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר פטלליקר פטל
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
6
טופס פונדנט לתוך כדורי 1 אינץ ולסדר על תבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
7
בואו לעמוד עד יבש ומוצק, כ -30 דקות.
8
ממיסים שוקולד וירקות קיצור בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים. כאשר שוקולד נמס לחלוטין וחלק להסיר קערה מהמחבת. באמצעות שני מזלגות, בזהירות לגלגל כדורים בשוקולד. להחזיר כדורים לתבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה ולתת לעמוד עד יבש, על 2 שעות. חנות, מכוסה היטב, במקום מגניב עד שבועיים.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי