שוקולדים ליקר פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל שוקולד ליקר פטל. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. אם יש לך שבבי שוקולד, שמנת, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכונים דומים: שוקולד פטל גולמי, כיצד להפוך ליקר פטל עבור קוסמופוליטן פטל, ו פונץ ' שמפניה עם ליקר פטל וכתום.
הוראות
מערבבים סוכר, שמנת, סירופ תירס, ו 1/2 כוס מים בסיר בינוני גדול כבד. מרתיחים על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ עד הסוכר מתמוסס. קליפ מדחום ממתקים לצד סיר.
להפחית את החום בינוני נמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מדחום מגיע 240ºF (שלב רך כדור), 20 עד 30 דקות. צפה בתערובת בזהירות. אם הוא מבעבע קרוב מדי לפני השטח של סיר, מערבבים בעדינות עד שהוא נסוג.
הסר סיר מחום. מגניב, בלי לערבב, ל 110ºF, על 40 דקות.
מוסיפים ליקר פטל ומכים עם כף עץ עד תערובת פונדנט הוא שמנת, עבה, נוקשה למדי, 10 עד 12 דקות.
טופס פונדנט לתוך כדורי 1 אינץ ולסדר על תבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה.
בואו לעמוד עד יבש ומוצק, כ -30 דקות.
ממיסים שוקולד וירקות קיצור בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים. כאשר שוקולד נמס לחלוטין וחלק להסיר קערה מהמחבת. באמצעות שני מזלגות, בזהירות לגלגל כדורים בשוקולד. להחזיר כדורים לתבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה ולתת לעמוד עד יבש, על 2 שעות. חנות, מכוסה היטב, במקום מגניב עד שבועיים.