שוקופלן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים לתוספת שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 569 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 10. 229 אנשים התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 25 דקות. אם יש לכם קמח, טקילה, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 46%. ציון זה מוצק. נסו שוקופלן, שוקופלן, ו שוקופלן עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מכניסים מתלה לתנור באמצע התנור ומחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
ראשית להכין את הבלילה עוגה.
4
מוסיפים את החמאה והסוכר לקערה ובעזרת מערבל ידיים חשמלי או מערבל מעמד מקציפים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. ואז היכו 1 ביצה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ויניגרט ורז'וס
5
מנפים יחד את הקמח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח בקערה בינונית.
עכשיו להכין את תערובת פלאן. בבלנדר שלבו את החלב המרוכז, החלב המאודה, גבינת השמנת, 3 הביצים הנותרות ותמצית הווניל. מערבבים גבוה למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
גורפים את בלילת העוגה לתבנית הצרור המוכנה. ואז שופכים לאט את תערובת הפלאן על בלילת העוגה.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
9
הוסף בערך 1 אינץ ' מים חמים לתבנית הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
10
בזהירות להחליק את המחבת לתוך התנור ואופים עד פני השטח של העוגה הוא המשרד למגע, או קיסם מוכנס יוצא נקי, על 1 שעה. כאשר העוגה נעשית, להסיר מן האמבט מים מגניב לחלוטין לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
הפעל את קצה סכין החיתוך החדה לאורך קצה תבנית הצרור כדי להשתחרר. הפוך מגש הגשה גדול ומסוגר מעל תבנית הצרור, אחז בחוזקה זה בזה, נענע אותו מעט והתהפך כדי לשחרר את השוקופלן מהתבנית.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
רול פירות צהוב אחד
12
מקשטים את העוגה בכמה אגוזי פקאן קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאן
13
מניחים כמה פירות יער מעורבים במרכז השוקופלן ואז מפזרים את כל העניין באבקת סוכר ומגישים.