קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות35
ציון בריאות42
מגזין

שוקי בקר צלויים ביין אדום

שוקי בקר צלויים ביין אדום
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל שוק בשר אדום-יין מטוגן. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 106 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-35 מנות. אם יש לך שמן צמחי, גזר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו יין אדום, צלעות בקר מטוגנות., מרכז צלילת יין אדום-נתח שוק בשר, ו שוק עגל צלוי ביין (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה צלייה או שקית פלסטיק resealable 2 ליטר, לשלב את היין, הנמל, שום, סלרי, גזר, בצל, טימין ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
טימיןטימין
יציאהיציאה
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
מוסיפים את שנקי הבשר ופונים למעיל עם המרינדה. מקררים למשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקרשוק בקר
מרינדהמרינדה
3
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר את השוקיים מן המרינדה יבש לטפוח. מסננים את המרינדה לקערה, שומרים את הירקות ונוזל כבישה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
בכל אחד 2 מחבת גדולה, חום 1 כף שמן עד מנצנץ. עונדים את השוקיים במלח ופלפל ומוסיפים 4 לכל מחבת. מבשלים מעל חום גבוה עד השחמה, 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
להעביר את השוקיים למחבת קלייה גדולה ולסדר בשכבה אחת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
מוסיפים את 2 כפות השמן שנותרו למחבתות. מחלקים את הירקות בין המחבתות ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד מתחיל חום, על 4 דקות. מערבבים 1 כף של רסק עגבניות לתוך כל מחבת ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
ירקירק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים 3 כוסות של המרק לכל מחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים את חתיכות השחמה בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
יוצקים את הירקות, המרק והמרינדה השמורה על השוקיים ומכסים את מחבת הקלייה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מרינדהמרינדה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
צמות את השנקים במשך 2 1/2 שעות, עד רק במכרז. Uncover ו braise במשך 30 דקות יותר, עד השוקיים מזוגגים על גבי. באמצעות מרית, להעביר את האגפים לסדין אפייה גדול rimmed; לכסות בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
11
מסננים את הנוזל הקלייה דרך מסננת גסה להגדיר על סיר גדול, דוחף את הירקות דרך ככל האפשר. לרפרף את השומן מן הרוטב להרתיח את הרוטב על אש גבוהה עד מופחת 4 כוסות, על 35 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
12
החזירו את השוקיים למחבת הצלייה ושפכו את הרוטב עליהם וסביבם. מכסים בנייר כסף ומבשלים על אש מתונה במשך כמה דקות כדי לחמם מחדש את השנקים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
13
מעבירים את השוקיים כדי לשרת צלחות, כפית את הרוטב על גבי, מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
רוטברוטב