אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל שוק בשר אדום-יין מטוגן. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 106 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-35 מנות. אם יש לך שמן צמחי, גזר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו יין אדום, צלעות בקר מטוגנות., מרכז צלילת יין אדום-נתח שוק בשר, ו שוק עגל צלוי ביין (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה צלייה או שקית פלסטיק resealable 2 ליטר, לשלב את היין, הנמל, שום, סלרי, גזר, בצל, טימין ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
גזר
סלרי
שום
בצל
טימין
יציאה
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
שקיות Ziploc
2
מוסיפים את שנקי הבשר ופונים למעיל עם המרינדה. מקררים למשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקר
מרינדה
3
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
הסר את השוקיים מן המרינדה יבש לטפוח. מסננים את המרינדה לקערה, שומרים את הירקות ונוזל כבישה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מרינדה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
בכל אחד 2 מחבת גדולה, חום 1 כף שמן עד מנצנץ. עונדים את השוקיים במלח ופלפל ומוסיפים 4 לכל מחבת. מבשלים מעל חום גבוה עד השחמה, 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
להעביר את השוקיים למחבת קלייה גדולה ולסדר בשכבה אחת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
7
מוסיפים את 2 כפות השמן שנותרו למחבתות. מחלקים את הירקות בין המחבתות ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד מתחיל חום, על 4 דקות. מערבבים 1 כף של רסק עגבניות לתוך כל מחבת ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
ירק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים 3 כוסות של המרק לכל מחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים את חתיכות השחמה בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
יוצקים את הירקות, המרק והמרינדה השמורה על השוקיים ומכסים את מחבת הקלייה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מרינדה
מרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
רדיד אלומיניום
10
צמות את השנקים במשך 2 1/2 שעות, עד רק במכרז. Uncover ו braise במשך 30 דקות יותר, עד השוקיים מזוגגים על גבי. באמצעות מרית, להעביר את האגפים לסדין אפייה גדול rimmed; לכסות בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מרית
רדיד אלומיניום
11
מסננים את הנוזל הקלייה דרך מסננת גסה להגדיר על סיר גדול, דוחף את הירקות דרך ככל האפשר. לרפרף את השומן מן הרוטב להרתיח את הרוטב על אש גבוהה עד מופחת 4 כוסות, על 35 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ירק
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מסננת
12
החזירו את השוקיים למחבת הצלייה ושפכו את הרוטב עליהם וסביבם. מכסים בנייר כסף ומבשלים על אש מתונה במשך כמה דקות כדי לחמם מחדש את השנקים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
רדיד אלומיניום
13
מעבירים את השוקיים כדי לשרת צלחות, כפית את הרוטב על גבי, מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים.