שוקי טלה אפויים של שריינר יכולים להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן וללא חלב שחיפשתם. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 38 גרם חלבון ו-6 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם מרק בקר, שוקי טלה, אבקת שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-10 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 66%. נסו שוקי טלה אפויים, שוקי טלה אפויים במלח ושוקי טלה קלויים עם גרמולטן ופולנטה אפויה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את שוקי הטלה ב-13 אינץ' לא משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוציאים מהתנור ומנמיכים את החום ל-350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוסיפים מרק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
שלבו בצל, רוזמרין, אבקת שום וחרדל; מפזרים מעל כבש. מכסים היטב ואופים במשך 2-1/2 עד 3 שעות או עד שהם רכים מאוד. אם רוצים, הכינו רוטב מטפטופי מחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
יין מומלץ: (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), משקה אלכוהולי, מרכיב, פינו נואר, יין אדום יבש, קטגוריית מוצרי מזון, שיראז, קברנה סוביניון, 5 פאונד צלעות קצרות עם עצם, צנצנות כל אחת) ריבת תות, סוג פריט בתפריט, Malbec, סנג ' ובזה
יין, משקה אלכוהולי ומרכיבים הם הבחירות המובילות שלי לשוקי טלה. יין אדום עם בשר אדום הוא סטנדרטי למדי, אבל האדומים העזים האלה עם טאנינים חלקים יותר משלימים את הטעם העדין של הטלה. ה-Taittinger Brut La Francaise עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.