שורש מייפל-ירקות מוקפץ עם שומשום
שורש מייפל-ירקות מוקפץ עם שומשום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המתאבנים שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 45 . מנה אחת מכילה 36 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, שורש לוטוס, גזר לבן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: שורש מייפל-ירקות מוקפץ עם שומשום, סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, ו שורש לוטוס מוקפץ עם שומשום ובצל ירוק.
הוראות
במחבת גדולה וחסינה, מחממים את שמן הקנולה עד מנצנץ.
מוסיפים את הארטישוק הירושלמי, גזרים, גזר לבן ותפוחי אדמה ומבשלים בחום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד משחימים קלות, כ 8 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך כ -20 דקות, עד שכל הירקות רכים.
מוסיפים את שורש הלוטוס הפרוס למחבת יחד עם סירופ מייפל ורוטב סויה. מבשלים את הירקות על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב הופך syrupy והירקות מזוגגים, כ 8 דקות. מערבבים את שמן השומשום, זרעי שומשום ופרוס בצל ירוק לתוך הירקות ומגישים מיד.