שורש מייפל-ירקות מוקפץ עם שומשום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המתאבנים שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 45 . מנה אחת מכילה 36 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, שורש לוטוס, גזר לבן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: שורש מייפל-ירקות מוקפץ עם שומשום, סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, ו שורש לוטוס מוקפץ עם שומשום ובצל ירוק.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת גדולה וחסינה, מחממים את שמן הקנולה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הארטישוק הירושלמי, גזרים, גזר לבן ותפוחי אדמה ומבשלים בחום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד משחימים קלות, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמי
שמן זית, לקלייה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גב שומן חזיר
4
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך כ -20 דקות, עד שכל הירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוסיפים את שורש הלוטוס הפרוס למחבת יחד עם סירופ מייפל ורוטב סויה. מבשלים את הירקות על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב הופך syrupy והירקות מזוגגים, כ 8 דקות. מערבבים את שמן השומשום, זרעי שומשום ופרוס בצל ירוק לתוך הירקות ומגישים מיד.