שורש סלרי ומחית תפוחי אדמה
מתכון סלרי שורש ומחית תפוחי אדמה מוכן תוך כ 55 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 157 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם עלי סלרי, שורש סלרי, תפוחי אדמה ראסט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מחית שורש סלרי ותפוחי אדמה, שורש סלרי ומחית תפוחי אדמה, ו מחית שורש סלרי ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים שורש סלרי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים 5 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה לסיר; מבשלים עד שכל הירקות רכים, כ -20 דקות.
ניקוז. להחזיר ירקות לסיר; מערבבים מעל חום בינוני גבוה עד יבש, 1 עד 2 דקות.
הסר מהחום; הוסף חמאה. באמצעות masher תפוחי אדמה, mashvegetables עד החמאה משולבת.
מוסיפים 1/2 כוס חלב; מחית עד כמעט חלקה, הוספת חלב יותר לפי הצורך. מערבבים עלי סלרי. מתבלים במלח ופלפל.
חזיר הלמוני נהדר עם פינו גריג ' יו, לבן שידוע גם בשל תווי הלמון שלו. אחד לנסות: כרמי CUPCAKE 2009 פינו גריג ' יו (trentino doc, $14), יין בהיר להפליא עם פירות הדר, אגס, וטעמי אננס.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש