אולי הליבוט עם פוטנסקה הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 396 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם בזיליקום, זרעי שומר, פילה הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית extravirgin אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פוטנסקה טונה צרובה עם לביבות שומר, פוטנסקה הליבוט, ו פוטנסקה הליבוט (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין orzo, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
כדי להכין דגים, לשלב זרעי שומר, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל שחור; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
זרעי שומר
דגים
מלח
4
מפזרים את שני הצדדים של הדג עם תערובת זרעי שומר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומר
דגים
5
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים דגים למחבת; מטגנים 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג או עד מידת העדינות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
העבר לצלחת, ולהתחמם.
8
חום שנותר 2 כפיות שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
9
מוסיפים בצל ופלפל אדום פתיתים למחבת; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
להוסיף שום; לטגן 15 שניות. מערבבים עגבניות וצלפים; מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
צלפים
שום
11
הסר מהחום; מערבבים בזיליקום ונותר 1/4 כפית מלח. מחלקים פסטה באופן שווה בין כל אחד 4 צלחות; העליון כל אחד עם פילה 1. כפית 1/3 תערובת עגבניות כוס על כל מנה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.