קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

שושנה צרובה בניחוח פאן-ליבוט עם פוטנסקה

שושנה צרובה בניחוח פאן-ליבוט עם פוטנסקה
אולי הליבוט עם פוטנסקה הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 396 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם בזיליקום, זרעי שומר, פילה הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית extravirgin אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פוטנסקה טונה צרובה עם לביבות שומר, פוטנסקה הליבוט, ו פוטנסקה הליבוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין orzo, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
מלחמלח
2
מניחים פסטה בקערה; מערבבים בקליפה והבא 4 מרכיבים (דרך 1/8 כפית פלפל שחור). לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פסטהפסטה
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
כדי להכין דגים, לשלב זרעי שומר, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל שחור; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
זרעי שומרזרעי שומר
דגיםדגים
מלחמלח
4
מפזרים את שני הצדדים של הדג עם תערובת זרעי שומר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומרזרעי שומר
דגיםדגים
5
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים דגים למחבת; מטגנים 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג או עד מידת העדינות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
העבר לצלחת, ולהתחמם.
8
חום שנותר 2 כפיות שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
9
מוסיפים בצל ופלפל אדום פתיתים למחבת; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
להוסיף שום; לטגן 15 שניות. מערבבים עגבניות וצלפים; מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
צלפיםצלפים
שוםשום
11
הסר מהחום; מערבבים בזיליקום ונותר 1/4 כפית מלח. מחלקים פסטה באופן שווה בין כל אחד 4 צלחות; העליון כל אחד עם פילה 1. כפית 1/3 תערובת עגבניות כוס על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
באזיל!באזיל!
פסטהפסטה
מלחמלח

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.