קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

שזיף & מרציפן טארט טאטין

שזיף & מרציפן טארט טאטין
מתכונים דומים: טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל, עוגת שזיפים עם מרציפן קראמבל, ו עוגת שזיפים עם מרציפן צלוי / המטבח של סימון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C. ממיסים את החמאה ב טטין טארט 28cm מעל חום בינוני על הכיריים. טיפ בסוכר ו 1 כף מים ומבשלים במשך כמה דקות, ערבוב כל הזמן עד להשחמה קלה. אם זה נראה מעט מתפורר בשלב זה לא ניתן לדחות, זה יהיה תקין עצמו בתנור.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הסר מהחום והכניס את השזיפים, בצד לחתוך למעלה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
3
קוצצים את המרציפן לחתיכות רבות ככל שיש חצאים שזיפים ולשים נתח של מרציפן בחור בכל שזיף עזב על ידי האבן.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
4
מפזרים ערימה קטנה של שקדים טחונים על כל חצי שזיף.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
5
מרדדים את המאפה לקצץ עד 3 ס " מ גדול יותר מאשר הפח בכל רחבי. הרם את המאפה על הפח ו לתחוב אותו בין שזיפים ואת החלק הפנימי של הפח. (אתה יכול לצנן את הטארט מוכן לאפייה עד 24 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
6
אופים במשך 30-35 דקות, עד המאפה הוא עלה, פריך וזהב. מגניב במשך 10 דקות בדיל, ואז מניחים צלחת שטוחה גדולה עם שפה על הפח. מחזיק אותו מעל הכיור במקרה של טיפות, בזהירות להפוך את הטארט על הצלחת. קצת מיץ מן השזיפים צפוי לברוח, ולכן אתה צריך שפה על הצלחת, אבל שלה טעים, במיוחד כאשר מעורבב עם שמנת לשפוך.
מרכיבים שתצטרך
קרם יחידקרם יחיד
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט טאטין. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "