קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

שזיף & מרציפן טארט טאטין

שזיף & מרציפן טארט טאטין
מתכונים דומים: טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל, עוגת שזיפים עם מרציפן קראמבל, ו עוגת שזיפים עם מרציפן צלוי / המטבח של סימון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C. ממיסים את החמאה ב טטין טארט 28cm מעל חום בינוני על הכיריים. טיפ בסוכר ו 1 כף מים ומבשלים במשך כמה דקות, ערבוב כל הזמן עד להשחמה קלה. אם זה נראה מעט מתפורר בשלב זה לא ניתן לדחות, זה יהיה תקין עצמו בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר מהחום והכניס את השזיפים, בצד לחתוך למעלה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
3
קוצצים את המרציפן לחתיכות רבות ככל שיש חצאים שזיפים ולשים נתח של מרציפן בחור בכל שזיף עזב על ידי האבן.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
4
מפזרים ערימה קטנה של שקדים טחונים על כל חצי שזיף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
5
מרדדים את המאפה לקצץ עד 3 ס " מ גדול יותר מאשר הפח בכל רחבי. הרם את המאפה על הפח ו לתחוב אותו בין שזיפים ואת החלק הפנימי של הפח. (אתה יכול לצנן את הטארט מוכן לאפייה עד 24 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
אופים במשך 30-35 דקות, עד המאפה הוא עלה, פריך וזהב. מגניב במשך 10 דקות בדיל, ואז מניחים צלחת שטוחה גדולה עם שפה על הפח. מחזיק אותו מעל הכיור במקרה של טיפות, בזהירות להפוך את הטארט על הצלחת. קצת מיץ מן השזיפים צפוי לברוח, ולכן אתה צריך שפה על הצלחת, אבל שלה טעים, במיוחד כאשר מעורבב עם שמנת לשפוך.
מרכיבים שתצטרך
קרם יחידקרם יחיד
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט טאטין. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "