מתכונים דומים: טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל, עוגת שזיפים עם מרציפן קראמבל, ו עוגת שזיפים עם מרציפן צלוי / המטבח של סימון.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C. ממיסים את החמאה ב טטין טארט 28cm מעל חום בינוני על הכיריים. טיפ בסוכר ו 1 כף מים ומבשלים במשך כמה דקות, ערבוב כל הזמן עד להשחמה קלה. אם זה נראה מעט מתפורר בשלב זה לא ניתן לדחות, זה יהיה תקין עצמו בתנור.
מרדדים את המאפה לקצץ עד 3 ס " מ גדול יותר מאשר הפח בכל רחבי. הרם את המאפה על הפח ו לתחוב אותו בין שזיפים ואת החלק הפנימי של הפח. (אתה יכול לצנן את הטארט מוכן לאפייה עד 24 שעות.)
אופים במשך 30-35 דקות, עד המאפה הוא עלה, פריך וזהב. מגניב במשך 10 דקות בדיל, ואז מניחים צלחת שטוחה גדולה עם שפה על הפח. מחזיק אותו מעל הכיור במקרה של טיפות, בזהירות להפוך את הטארט על הצלחת. קצת מיץ מן השזיפים צפוי לברוח, ולכן אתה צריך שפה על הצלחת, אבל שלה טעים, במיוחד כאשר מעורבב עם שמנת לשפוך.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט טאטין. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.