שזיף גאלט עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 16 גרם שומן ובסך הכל 303 קלוריות . מתכון צמחוני לקטו אובו מגיש 8 ומחירו 68 סנט למנה . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות . אם יש לך סוכר, עד 8 שזיפים, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 20% , וזה לא כל כך יוצא דופן. נסו Plum Galette , Plum Galette ו- Plum Galette (מתכונים דומים).
הוראות
1
אבק משטח נקי ויבש בכמות קטנה של קמח (קח צביטה בין האצבעות ואז זורקים אותו על השיש כאילו יורים בקוביות). בעזרת מערוך, מרדדים את הפטה סאבלה בתנועות מהירות וקצרות מאמצע הבצק, עד שנוצרים עיגול בקוטר של 10 ס"מ בערך ובעובי של כ-1/4 ס"מ. כל כמה תנועות מרימים והופכים את הבצק רבע סיבוב, מפדרים מתחתיו בכמות קטנה נוספת של קמח, במידת הצורך, כדי למנוע הידבקות.
מרכיבים שתצטרך
10 כפות חמאה, חתוכה לקוביות של 1/2 אינץ', צוננת
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
עד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
מניחים את המערוך על הרבע התחתון של הבצק ומרים את הקצה התחתון של הבצק מעלה ומעל את הסיכה.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
מרדדים מעט את הסיכה מכם כדי לעזור לאסוף את עיגול הבצק על הסיכה, ואז גלגלו את הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מוציאים את תבנית האפייה מהמקפיא. עובדים מהמרכז, מסדרים את שזיפי השזיפים בעובי על הבצק, ומשאירים כ-1 1/2 אינץ' גבול מסביב לקצוות. קפלו את קצוות הבצק החשופים כלפי מעלה ומעל השזיפים כך שהגלטה תיראה משהו כמו פיצה עם שוליים של קרום מסביב מבחוץ.
מוסיפים את החמאה ומפעילים ומכבים את מעבד המזון עד שהתערובת מזכירה חול גס עם גושי חמאה בגודל אפונה שעדיין מופיעים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
15
מוסיפים את החלמון ואת מי הקרח ומקפיצים ומכבים עד שהתערובת מתאחדת אך לא יוצרת עיסה אחת. הופכים את הבצק על משטח נקי ואוספים אותו לכדור רופף. עבדו עם מעט בצק בכל פעם, טשטשו את הבצק על השיש הרחק מכם עם עקב היד ואז גרדו אותו עם חותכן בצק ואסוף אותו בחזרה, ויוצרים כדור שני. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק עד שכל הבצק המוחלק בכדור אחד. משטחים לדיסק, עוטפים היטב בניילון נצמד ומניחים לנוח במקרר לפחות 30 דקות ועד לילה.