שזיף גאלט עם ציפוי שטרויזל
צריך מנות ראשונות צמחוני? גאלט שזיפים עם ציפוי שטרויזל יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1029 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 70 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, הל טחון, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו גאלט תפוחים עם אגוזי מלך וצימוקים ותוספת שטרויזל, עוגת קפה שטרויזל תפוחים (תוספת שטרויזל פקאן), ו שזיף גאלט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
מגלגלים את מאפה הקרום הקצר בעובי 1/4 אינץ 'וחותכים לסיבובים 6 (6 אינץ').
מקררים את סיבובי המאפה למשך 30 דקות לפחות.
חותכים 5 חריצים בגודל 1 אינץ ' במרווחים שווים סביב קצה כל סיבוב מאפה (בניצב לקצה).
הקציפו יחד את החלמון והמים להכנת שטיפת ביצים.
מברישים את קצה המאפה בשטיפת ביצים.
למילוי: זורקים את השזיפים עם הסוכר החום והל. עורמים כמות שווה של תערובת שזיפים במרכז כל סיבוב מאפה. מקפלים את המאפה סביב השזיפים, חופפים את המאפה בחריצים, ולחץ בחוזקה לאיטום.
מניחים את הגלטות על נייר אפייה מרופד בנייר אפייה.
מברישים את החלק החיצוני של המאפה בשטיפת ביצים.
שלב את הקמח, הסוכר והקינמון יחד. בעזרת האצבעות חותכים את החמאה לתערובת הקמח עד שהיא דומה לקמח תירס.
מפזרים את השטרויזל על גבי כל גאלט.
אופים 20 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס ואופים עוד 20 דקות.
מנפים את הקמח והמלח לקערת ערבוב גדולה. בעזרת פומפיה גבינה, מגררים את החמאה ומקצרים לקמח.
שלב את התערובת עם האצבעות עד שהיא דומה לקמח תירס.
מוסיפים את המים הקרים כקרח ומערבבים בעזרת כף, מושכים את המים לקמח עד שנוצר בצק.
בידיים מעצבים את הבצק ל -2 כדורים ומשטחים אותם לדיסקים. עוטפים את הבצק בניילון ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות. חנות במקרר עד 4 ימים במקפיא עד 1 חודש.