שזיף וסורבה יין אדום
מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם פלפל, מים, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו שזיף מתובל חמש וסורבה יין אדום, דבש, שזיף וג'לי אוכמניות עם סורבה שזיף, ו טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את כל החומרים וקמצוץ של מלח בסיר בינוני כבד ומבשלים, מכוסה, מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שזיפים להתפרק, כ 25 דקות. להשליך מקל קינמון וגרידת. פירה בקבוצות בבלנדר עד חלקה מאוד (זהירות בעת מיזוג נוזלים חמים). כוח purée דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, השלכת מוצקים. מגניב, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה, עד קר, לפחות 2 שעות.
להקפיא purée ב מכונת גלידה, ואז להעביר סורבה למיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח, לפחות 1 שעה.
* Purée שזיף יכול להיות מקורר עד 1 יום.* סורבה שומר, קפוא, 1 שבוע.