שזיפים סירופ עם מרנג פיסטוק
ניתן להכין את השזיפים המתכונים עם מרנג פיסטוק בסביבות 1 שעה ו 40 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. אם יש לך שזיפים, פודינג, קורנפלור, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרנג סוכר חום עם שזיפים אדומים, קוקוס-Pistachio Meringues, ו מקצפת פיסטוק עם גרגרי קיץ.
הוראות
חצי שזיפים גדולים ואבנים אותם, ולהשאיר קטנים שלמים. מכניסים לסיר עם 2 כפות סוכר ו 1 כף תירס. על החום, מערבבים במשך 1-2 דקות עד קורנפלור נעלם לתוך מיצי שזיף, ולאחר מכן מערבבים ב 100 מ " ל מים ריבה או לשמר. מכסים ומבשלים במשך 10-20 דקות עד שזיפים הם מכרז ואת סירופ רוטב להתיז עוד קצת מים אם זה נראה קצת יבש. גרדו את תכולת המחבת לתבנית אפייה גדולה ורדודה.
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
לטאטא את החלבונים ביצה בקערת ערבוב נקייה עד נוקשה.
להקציף את הסוכר 200g ב 3 קבוצות, להכות את הלבנים בחזרה נוקשה בין כל תוספת.
להקציף הנותרים cornflour ווניל ולהמשיך עד שיש לך תערובת מבריקה, נוקשה יפה.
סקופ 6 כפות גדולות של מרנג על גבי שזיפים, לפזר עם פיסטוקים, ואז אופים עבור 30-40 דקות עד meringues הם פריכים על גבי אבל עדיין חיוור, ורך מתחת. לאכול חם או בטמפרטורת החדר, עם קרם אנגלייז קר או פודינג קר לשפוך מעל.