קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

שזיפים סירופ עם מרנג פיסטוק

שזיפים סירופ עם מרנג פיסטוק
ניתן להכין את השזיפים המתכונים עם מרנג פיסטוק בסביבות 1 שעה ו 40 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. אם יש לך שזיפים, פודינג, קורנפלור, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרנג סוכר חום עם שזיפים אדומים, קוקוס-Pistachio Meringues, ו מקצפת פיסטוק עם גרגרי קיץ.

הוראות

1
חצי שזיפים גדולים ואבנים אותם, ולהשאיר קטנים שלמים. מכניסים לסיר עם 2 כפות סוכר ו 1 כף תירס. על החום, מערבבים במשך 1-2 דקות עד קורנפלור נעלם לתוך מיצי שזיף, ולאחר מכן מערבבים ב 100 מ " ל מים ריבה או לשמר. מכסים ומבשלים במשך 10-20 דקות עד שזיפים הם מכרז ואת סירופ רוטב להתיז עוד קצת מים אם זה נראה קצת יבש. גרדו את תכולת המחבת לתבנית אפייה גדולה ורדודה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לטאטא את החלבונים ביצה בקערת ערבוב נקייה עד נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להקציף את הסוכר 200g ב 3 קבוצות, להכות את הלבנים בחזרה נוקשה בין כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להקציף הנותרים cornflour ווניל ולהמשיך עד שיש לך תערובת מבריקה, נוקשה יפה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
סקופ 6 כפות גדולות של מרנג על גבי שזיפים, לפזר עם פיסטוקים, ואז אופים עבור 30-40 דקות עד meringues הם פריכים על גבי אבל עדיין חיוור, ורך מתחת. לאכול חם או בטמפרטורת החדר, עם קרם אנגלייז קר או פודינג קר לשפוך מעל.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®