שחור וכתום: זרעי שומשום שחורים וסלמון מצופה מלח עם רוטב ווסאבי-ליים
שחור וכתום: זרעי שומשום שחורים וסלמון מצופה במלח ים עם רוטב ווסאבי-ליים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שומשום, שמן צמחי, מירין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. נסו סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום, סלמון מצופה ווסאבי ברוטב ג'ינג'ר כתום, ו המבורגר סלמון מצופה בשומשום ברוטב יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
קרום הסלמון עם זרעי שומשום שחור ומפזרים מלח.
מחממים מחבת nonstick על חום בינוני-גבוה עד שהוא חם מאוד, ולאחר מכן מוסיפים את השמן, ואת הדגים. צור 1 עד 1 1/2 דקות לכל צד, ולאחר מכן להסיר צלחת לנוח.
בעוד הדגים נחים, לטאטא יחד את מיץ לימון, מירין, חומץ יין אורז, רוטב סויה, ואבקת ווסאבי.
חותכים את הדג לפרוסות 1/2 אינץ'. מסדרים את הדג על צלחת, ומגישים את הרוטב לצד.
מקשטים עם חבורה של עירית שלמה.