קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שטרודל אגס

שטרודל אגס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שטרודל אגס. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 752 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך סיידר תפוחים, סוכר, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שטרודל אגס, שטרודל אגס פריך, ו שטרודל אגס בפילו.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, לשלב את תערובת קרום העוגה וסיידר תפוחים קר 1/3 כוס עד שהוא יוצר כדור. לעטוף בניילון נצמד ולצנן שעה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת קרום עוגהתערובת קרום עוגה
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לקלף וליבה את האגס וקוצצים לתוך כ 1/2 חתיכות אינץ', (מילואים 1 כוס עבור עגול 2 מתכון כרוב וסלט אגס, לזרוק עם התזה של מיץ לימון כדי למנוע בראונינג)
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה, סוכר חום ותבלינים פשטידת דלעת. כאשר הוא נמס, להוסיף את האגסים. מבשלים עד האגסים מתרככים מעט ואת הנוזל מתעבה, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בואו מגניב.
6
על משטח משוריין או על נייר קלף, מגלגלים את הבצק הצונן למלבן בגודל 12 אינץ 'על 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
מורחים את תערובת אגס מקורר באמצע המלבן, מקפלים בקצוות הקצרים, ומגלגלים את הקרום מעל סוגר את תערובת האגס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מניחים את השטרודל, צד התפר למטה, על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
בקערה קטנה לנצח את הביצה עם כף מים. בקערה קטנה אחרת לערבב יחד את הנותרים 1/2 כפית עוגת דלעת תבלין וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מברישים את השטרודל עם שטיפת הביצים ומפזרים חצי מהסוכר המתובל. הפוך חמישה חריצים קטנים על גבי לתת את בריחת הקיטור.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
11
אופים עד חום זהוב, על 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
בואו מגניב במשך 30 דקות.
13
כאשר אתה מוכן לשרת, מקציפים את השמנת עם שאר פשטידת דלעת תבלין ותערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
14
מגישים את שטרודל עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)