תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שטרודל אגס. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 752 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך סיידר תפוחים, סוכר, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שטרודל אגס, שטרודל אגס פריך, ו שטרודל אגס בפילו.
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה, לשלב את תערובת קרום העוגה וסיידר תפוחים קר 1/3 כוס עד שהוא יוצר כדור. לעטוף בניילון נצמד ולצנן שעה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת קרום עוגה
סיידר תפוחים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לקלף וליבה את האגס וקוצצים לתוך כ 1/2 חתיכות אינץ', (מילואים 1 כוס עבור עגול 2 מתכון כרוב וסלט אגס, לזרוק עם התזה של מיץ לימון כדי למנוע בראונינג)
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מתכון לפיצוצ'רי
חצאי אגסים בסירופ
4
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה, סוכר חום ותבלינים פשטידת דלעת. כאשר הוא נמס, להוסיף את האגסים. מבשלים עד האגסים מתרככים מעט ואת הנוזל מתעבה, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בואו מגניב.
6
על משטח משוריין או על נייר קלף, מגלגלים את הבצק הצונן למלבן בגודל 12 אינץ 'על 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
מורחים את תערובת אגס מקורר באמצע המלבן, מקפלים בקצוות הקצרים, ומגלגלים את הקרום מעל סוגר את תערובת האגס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
חצאי אגסים בסירופ
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
8
מניחים את השטרודל, צד התפר למטה, על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
בקערה קטנה לנצח את הביצה עם כף מים. בקערה קטנה אחרת לערבב יחד את הנותרים 1/2 כפית עוגת דלעת תבלין וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מברישים את השטרודל עם שטיפת הביצים ומפזרים חצי מהסוכר המתובל. הפוך חמישה חריצים קטנים על גבי לתת את בריחת הקיטור.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
אופים עד חום זהוב, על 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
בואו מגניב במשך 30 דקות.
13
כאשר אתה מוכן לשרת, מקציפים את השמנת עם שאר פשטידת דלעת תבלין ותערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה