שטרודל גבינת צ'ארד ועז עם טעמים הודיים
שטרודל גבינת צ'ארד ועז עם טעמים הודיים מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות וזה בהחלט עצום צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בצק פילו, שיני שום, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: שטרודל פטריות וגבינת עיזים עם סירופ בלסמי, חביתת Chard קשת עם שאלוט & גבינת עיזים, ו Chard שוויצרי עם סלק, גבינת עיזים, וצימוקים.
הוראות
במחבת גדולה, מחממים את השמן עד מנצנץ.
מוסיפים את שומר, כמון וזרעי קימל ומבשלים על חום גבוה עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים את הבצל, השום והגבעולים הקצוצים ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 6 דקות.
מוסיפים את עלי הצ ' ארד, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה עד שמתרככים וכל נוזל התאדה, כ -8 דקות.
בואו מגניב, ואז לקפל בגבינת העז. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים את התנור ל-375 וממפים תבנית אפייה בנייר אפייה. על משטח עבודה, חמאה וערימה את ארבעת יריעות בצק פילו; חמאה הסדין העליון.
מורחים את מילוי chard לאורך קצה ארוך, משאיר על 1 אינץ ' של פילו בכל קצה.
גלגל את הפילו כדי ליצור גליל ארוך, תוחב בקצוות כמו שאתה הולך.
מעבירים את השטרודל לסדין האפייה, צד התפר למטה ומברשת עם חמאה.
אופים במשך כ 35 דקות, עד זהב פריך.
תן מגניב במשך 20 דקות, ולאחר מכן לחתוך 12 חתיכות לשרת.