שטרודל פטל
מתכון צמחוני זה משרת 8 . מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצק פילו, חמאה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 14%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פטל ושטרודל שוקולד לבן, שטרודל תפוחים (שטרודל אפל), ו שטרודל חזיר עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס. מערבבים את הטופו במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את הסוכר, גבינת השמנת, הקמח והווניל והמחית של הקונדיטורים עד לאיחוד.
עורמים את יריעות הפילו על משטח ישר ומכסים במגבת מטבח לחה מעט.
חותכים פיסת נייר קלף מעט ארוכה יותר מהפילו.
הניחו פילו 1 גיליון על הקלף כשצד ארוך פונה אליכם (שמרו על הפילו שנותר מכוסה).
מברישים עם 1 כף חמאה ומפזרים 1 כף פירורי קרקר גרהם. למעלה עם דף פילו נוסף, ואז עוד חמאה ופירורים. חזור על הפעולה עם שאר יריעות הפילו, וצפה כל אחת בחמאה ופירורים. שמרו את יתרת החמאה והפירורים לציפוי.
כף את תערובת הטופו לאורך הפילו, והשאיר גבול בגודל 1 אינץ 'בקצה הארוך הקרוב אליך וגבול בגודל 2 אינץ' בקצוות הקצרים.
מפזרים את הפטל על גבי תערובת הטופו. החל מהקצה הארוך, השתמש בקלף כדי לגלגל את הפילו בחוזקה מעל המילוי ליצירת בולי עץ; הפוך את צד התפר כלפי מטה על הקלף.
מברישים עם יתרת החמאה ומפזרים את יתרת הפירורים.
מעבירים את הקלף והשטרודל לתבנית אפייה.
אופים עד להזהבה, כ -18 דקות, מסובבים את תבנית האפייה באמצע הדרך. החלק את השטרודל על קרש חיתוך ולתת מגניב לחלוטין, על 1 שעה. אבק עם סוכר של קונדיטורים.