קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שטרודל תפוחי אדמה עם רוטב שמיר

שטרודל תפוחי אדמה עם רוטב שמיר
אם $ 5.44 למנה נופל בתקציב שלך, שטרודל תפוחי אדמה עם רוטב שמיר עשוי להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 633 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, פטריות שיטאקי, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. נסו לביבות תפוחי אדמה-רוטב שמיר, לביבות פירה ללא גלוטן עם רוטב שמיר לימון שמנת, ו שטרודל רוזמרין תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מאפה מברשת
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2
מחממים תנור ל -400 גרגירים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בסיר גדול של מים מומלחים מרתיחים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
במחבת גדולה ממיסים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן זית על אש בינונית ומקפיצים את הבצל והשום עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
מוסיפים את פטריות הכפתורים ומקפיצים עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
7
מוסיפים את התערובת לקערה עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
ממיסים את יתרת החמאה והשמן באותה מחבת ומקפיצים את פטריות השיטאקי עד להזהבה, מוסיפים לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
יוצקים את הוורמוט הלבן למחבת החמה ומבשלים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
10
מוסיפים לתערובת תפוחי האדמה והפטריות את הוורמוט, האורגנו, הטימין והפטרוזיליה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל כשרים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ורמוטורמוט
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
מפוררים את השבר הרך לתערובת תפוחי האדמה והפטריות ומשלבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
12
הניחו 1 דף פילו על משטח נקי ויבש והברישו בחמאה מבהירה. המשך בשכבות עם 2 גיליונות פילו נוספים המברישים כל גיליון בחמאה מבהירה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
13
מניחים את תערובת הפטריות על פני השליש התחתון של שכבות הפילו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
14
מגלגלים את השטרודל כמו גליל קפיץ, תוחבים את הצדדים ליצירת גליל הדוק.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
15
מניחים את השטרודל על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
16
מברישים את החלק החיצוני של השטרודל בחמאה מבהירה ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
17
אופים במשך 15 דקות, להפחית את החום ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
18
אופים עוד 15 דקות, עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
19
חותכים את השטרודל ל -6 פרוסות ומגישים עם רוטב השמיר החם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
20
בסיר בינוני על אש בינונית גבוהה ממיסים את החמאה ומקפיצים את שאלוט עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
21
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
22
מנמיכים את האש לנמוך בינוני ומבשלים עד להפחתה ב -1/
23
מערבבים פנימה את השמיר ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו

מרכיבים