קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שטרודל תפוחי אדמה עם רוטב שמיר

שטרודל תפוחי אדמה עם רוטב שמיר
אם $ 5.44 למנה נופל בתקציב שלך, שטרודל תפוחי אדמה עם רוטב שמיר עשוי להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 633 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, פטריות שיטאקי, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. נסו לביבות תפוחי אדמה-רוטב שמיר, לביבות פירה ללא גלוטן עם רוטב שמיר לימון שמנת, ו שטרודל רוזמרין תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מאפה מברשת
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2
מחממים תנור ל -400 גרגירים.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
בסיר גדול של מים מומלחים מרתיחים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
במחבת גדולה ממיסים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן זית על אש בינונית ומקפיצים את הבצל והשום עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את פטריות הכפתורים ומקפיצים עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
7
מוסיפים את התערובת לקערה עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
ממיסים את יתרת החמאה והשמן באותה מחבת ומקפיצים את פטריות השיטאקי עד להזהבה, מוסיפים לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים את הוורמוט הלבן למחבת החמה ומבשלים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים לתערובת תפוחי האדמה והפטריות את הוורמוט, האורגנו, הטימין והפטרוזיליה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל כשרים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ורמוטורמוט
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
מפוררים את השבר הרך לתערובת תפוחי האדמה והפטריות ומשלבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
12
הניחו 1 דף פילו על משטח נקי ויבש והברישו בחמאה מבהירה. המשך בשכבות עם 2 גיליונות פילו נוספים המברישים כל גיליון בחמאה מבהירה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
13
מניחים את תערובת הפטריות על פני השליש התחתון של שכבות הפילו.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
14
מגלגלים את השטרודל כמו גליל קפיץ, תוחבים את הצדדים ליצירת גליל הדוק.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
15
מניחים את השטרודל על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
16
מברישים את החלק החיצוני של השטרודל בחמאה מבהירה ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
17
אופים במשך 15 דקות, להפחית את החום ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
18
אופים עוד 15 דקות, עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
19
חותכים את השטרודל ל -6 פרוסות ומגישים עם רוטב השמיר החם.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
20
בסיר בינוני על אש בינונית גבוהה ממיסים את החמאה ומקפיצים את שאלוט עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
21
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
22
מנמיכים את האש לנמוך בינוני ומבשלים עד להפחתה ב -1/
23
מערבבים פנימה את השמיר ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו

מרכיבים

9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות כפתור, חתוכות לקוביותפטריות כפתור, חתוכות לקוביות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררך שבררך שבר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה מזוקקת, נמסהחמאה מזוקקת, נמסה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמיר קצוץשמיר קצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, טחוןשום, טחון4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי12 כפיות אבקת שוםשמן זית, בתוספת 1 כףשמן זית, בתוספת 1 כף2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי אורגנו טריים קצוציםעלי אורגנו טריים קצוצים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי פטרוזיליה איטלקיים טריים קצוציםעלי פטרוזיליה איטלקיים טריים קצוצים3גיליונותבצק פילובצק פילו591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט קצוצים דקשאלוט קצוצים דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות שיטאקה, נבעו ופרוסיםפטריות שיטאקה, נבעו ופרוסים12 כפיות אבקת שוםחמאה ללא מלח, בתוספת 1 כףחמאה ללא מלח, בתוספת 1 כף12 כפיות אבקת שוםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ורמוט לבןורמוט לבן2תפוחי אדמה מזהב יוקון, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץתפוחי אדמה מזהב יוקון, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ