שטרודל תפוחי אדמה עם רוטב שמיר
אם $ 5.44 למנה נופל בתקציב שלך, שטרודל תפוחי אדמה עם רוטב שמיר עשוי להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 633 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, פטריות שיטאקי, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. נסו לביבות תפוחי אדמה-רוטב שמיר, לביבות פירה ללא גלוטן עם רוטב שמיר לימון שמנת, ו שטרודל רוזמרין תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל -400 גרגירים.
בסיר גדול של מים מומלחים מרתיחים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד בקערה גדולה.
במחבת גדולה ממיסים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן זית על אש בינונית ומקפיצים את הבצל והשום עד שהם רכים.
מוסיפים את פטריות הכפתורים ומקפיצים עד להשחמה קלה.
מוסיפים את התערובת לקערה עם תפוחי האדמה.
ממיסים את יתרת החמאה והשמן באותה מחבת ומקפיצים את פטריות השיטאקי עד להזהבה, מוסיפים לתפוחי האדמה.
יוצקים את הוורמוט הלבן למחבת החמה ומבשלים במשך 30 שניות.
מוסיפים לתערובת תפוחי האדמה והפטריות את הוורמוט, האורגנו, הטימין והפטרוזיליה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל כשרים.
מפוררים את השבר הרך לתערובת תפוחי האדמה והפטריות ומשלבים בעדינות.
הניחו 1 דף פילו על משטח נקי ויבש והברישו בחמאה מבהירה. המשך בשכבות עם 2 גיליונות פילו נוספים המברישים כל גיליון בחמאה מבהירה.
מניחים את תערובת הפטריות על פני השליש התחתון של שכבות הפילו.
מגלגלים את השטרודל כמו גליל קפיץ, תוחבים את הצדדים ליצירת גליל הדוק.
מניחים את השטרודל על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה.
מברישים את החלק החיצוני של השטרודל בחמאה מבהירה ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
אופים במשך 15 דקות, להפחית את החום ל 350 מעלות צלזיוס.
אופים עוד 15 דקות, עד להזהבה.
חותכים את השטרודל ל -6 פרוסות ומגישים עם רוטב השמיר החם.
בסיר בינוני על אש בינונית גבוהה ממיסים את החמאה ומקפיצים את שאלוט עד להזהבה.
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש לנמוך בינוני ומבשלים עד להפחתה ב -1/
מערבבים פנימה את השמיר ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.