קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שטרודל תפוחי אדמה עם רוטב שמיר

שטרודל תפוחי אדמה עם רוטב שמיר
אם $ 5.44 למנה נופל בתקציב שלך, שטרודל תפוחי אדמה עם רוטב שמיר עשוי להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 633 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, פטריות שיטאקי, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. נסו לביבות תפוחי אדמה-רוטב שמיר, לביבות פירה ללא גלוטן עם רוטב שמיר לימון שמנת, ו שטרודל רוזמרין תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מאפה מברשת
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2
מחממים תנור ל -400 גרגירים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בסיר גדול של מים מומלחים מרתיחים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
במחבת גדולה ממיסים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן זית על אש בינונית ומקפיצים את הבצל והשום עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיפים את פטריות הכפתורים ומקפיצים עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
7
מוסיפים את התערובת לקערה עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
ממיסים את יתרת החמאה והשמן באותה מחבת ומקפיצים את פטריות השיטאקי עד להזהבה, מוסיפים לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
יוצקים את הוורמוט הלבן למחבת החמה ומבשלים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מוסיפים לתערובת תפוחי האדמה והפטריות את הוורמוט, האורגנו, הטימין והפטרוזיליה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל כשרים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ורמוטורמוט
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
11
מפוררים את השבר הרך לתערובת תפוחי האדמה והפטריות ומשלבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
12
הניחו 1 דף פילו על משטח נקי ויבש והברישו בחמאה מבהירה. המשך בשכבות עם 2 גיליונות פילו נוספים המברישים כל גיליון בחמאה מבהירה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
13
מניחים את תערובת הפטריות על פני השליש התחתון של שכבות הפילו.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
14
מגלגלים את השטרודל כמו גליל קפיץ, תוחבים את הצדדים ליצירת גליל הדוק.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
15
מניחים את השטרודל על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
16
מברישים את החלק החיצוני של השטרודל בחמאה מבהירה ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
17
אופים במשך 15 דקות, להפחית את החום ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
18
אופים עוד 15 דקות, עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
19
חותכים את השטרודל ל -6 פרוסות ומגישים עם רוטב השמיר החם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
20
בסיר בינוני על אש בינונית גבוהה ממיסים את החמאה ומקפיצים את שאלוט עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
21
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
22
מנמיכים את האש לנמוך בינוני ומבשלים עד להפחתה ב -1/
23
מערבבים פנימה את השמיר ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו