שטרודל תפוחים
שטרודל תפוחים הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו ביצה, 3-אונקיה חבילת בצק עלים סדינים, סבתא סמית תפוחים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו שטרודל תפוחים (שטרודל apfel), שטרודל תפוחים, ו שטרודל תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-375 ° F. מכים את הביצה והמים בקערה קטנה במזלג. מערבבים את הסוכר מגורען, קמח וקינמון בקערה בינונית.
מוסיפים את התפוחים והצימוקים וזורקים למעיל.
מפזרים קמח נוסף על משטח העבודה. לפתוח את גיליון מאפה על משטח העבודה.
מגלגלים את גיליון המאפה לתוך מלבן 16 x 12 אינץ'. עם הצד הקצר פונה אליך, כפית את תערובת התפוח על החלק התחתון של גיליון מאפה עד בתוך 1 אינץ ' של הקצה.
מניחים את צד התפר על תבנית אפייה. טאק הקצוות תחת לאטום.
מברישים את המאפה בתערובת הביצים.
חותכים כמה חריצים בחלק העליון של המאפה.
אופים במשך 35 דקות או עד המאפה הוא חום זהוב.
תן למאפה להתקרר על תבנית האפייה על מתלה תיל במשך 20 דקות.
מפזרים עם הסוכר ' ממתקים, אם תרצה בכך.
לקבלת התוצאות הטובות ביותר, הקפד לזרוק את התפוחים והצימוקים עד שהם מצופים באופן שווה עם תערובת הקמח. הקמח מסייע לעבות את המיצים שפורסמו על ידי התפוחים כפי שהם מבשלים.
עבור כמה קראנץ ' אגוזים, 1/4 כוס שקדים פרוסים ניתן להוסיף עם תפוחים וצימוקים.
עבור רוטב וניל לשרת עם שטרודל, מערבבים 3/4 כוס חלב, 1/2 כוס שמנת קלה, 1/3 כוס סוכר, 4 חלמונים ביצה, מכות 1/2 שעועית וניל בסיר 2 ליטר. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד התערובת רותחים ומתעבה.
הסר את הסיר מהחום. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
הסר את שעועית וניל. כל רוטב שאריות טעים על פירות יער טריים או גלידה.
עבור שטרודל אגס חמוציות, אתה יכול להחליף אגסים Bosc וחמוציות מיובשות עבור תפוחים וצימוקים במתכון זה.